BEZÁR

Közösségi média

Már áll a debreceni mindenki karácsonyfája! Jó helyen?

Olyan helyre tették, ahol eddig még nem volt, vagy talán olyan régen lehetett, hogy nem nagyon emlékeznek már rá a debreceniek. Ha a főtéri webkamerát elmozdítanák néhány centiméterrel, a nagyvilág is láthatná.

Ma (november 20.) megérkezett Debrecen főterére a város – vagyis mindenki – karácsonyfája, amit professzionális gyorsasággal fel is állítottak. Mivel idén a koronavírus-járvány miatt nem lesz karácsonyi vásár a város közepén, tehát se bódésor, se óriáskerék, se élőzenés kocsmabarakk nem foglalja a teret, ezért igen nagy szabadsága volt az illetékeseknek arra, hogy megfelelő helyet találjanak az ünnepi látványosságnak.


Megérkezett a mindenki karácsonyfája Debrecenben – 2020. november 20.
Galéria: Megérkezett a mindenki karácsonyfája Debrecenben – 2020. november 20. (a képre kattintva megnyílik a galéria)
Lia

Ám volt(ak) olyan debreceni polgár(ok), aki(k) a talapzat áthelyezését forszírozta már a munkálatok megkezdésének a napján. A legfőbb gond az, hogy a vélhetően színpompás, kivilágítva mindenképpen lenyűgöző látványt nyújtó karácsonyfa nem fog látszani annak a webkamerának a képén, ami Debrecen főterét mutatja országnak és világnak, s ezt az elhelyezési problematikát meg lehetett volna oldani. Eddig.


Megérkezett a mindenki karácsonyfája Debrecenben – 2020. november 20.

Lia

A fa már áll. Most már csak annyit lehetne – kellene – tenni, hogy a webkamerát fordítják el néhány centiméterrel, hogy a távolról idetekintőknek is folyamatosan láthatóvá váljon a debreceni mindenki karácsonyfája.

Talán – legalább ezt a javaslatot – megfontolják a városmarketingesek és a városvezetők.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...