BEZÁR

Közösségi média

Koronavírus: újabb 17 fertőzöttet találtak Hajdúböszörményben

Az önkormányzat a járványügyi szabályok fokozott betartására kéri a lakosságot.


Hajdúböszörmény

Horváth Tamás

Október 9-én a település hivatalos mobilapplikációján keresztül értesítette a város lakóit Hajdúböszörmény önkormányzata arról, hogy információik szerint a tegnapi közleményük óta 17 újabb koronavírus-fertőzöttet regisztráltak a településen. A lakosságot a járványügyi szabályok még fokozottabb betartására kérték. „A Covid-19 vírus fertőzés közöttünk van, ezért még fontosabbá vált az óvintézkedések betartása!” – hívták fel a hajdúböszörményiek figyelmét.


Koronavírus – 2020. október 9.
2020. október 9.
koronavirus.gov.hu

Tegnap már több mint 20 új fertőzöttről írtak

Ahogy arról a Debreciner is hírt adott, október 8-án az önkormányzat szintén a település mobilapplikációján keresztül tájékoztatta a hajdúböszörményieket arról, hogy több mint 20 fertőzött van Hajdúböszörményben, az állapotuk miatt pedig több beteget is kórházban kezelnek. „Az önkormányzat és a fenntartásában lévő intézmények mindent megtesznek a sikeres védekezés érdekében, azonban a lakosság együttműködésére is szükség van: kérjük, hogy a járványügyi szabályokat mindannyian tartsák be!” – kérte tegnapi közleményében az önkormányzat.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...