BEZÁR

Közösségi média

Koronavírus: a polgári József Attila Szakképző Iskola minden dolgozója karanténban, átállnak az online oktatásra

Az önkormányzat információi szerint harmincan vannak Polgáron karanténban, de a városban élő igazolt fertőzöttről még nem tudnak.


koronavírus

Szeptember 7-én adta hírül a település hivatalos közösségi oldalán Tóth József (DK), Polgár város polgármestere, hogy egy „Covid-19 megbetegedéssel összefüggésben” a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum József Attila Szakképző Iskola minden dolgozóját (tehát nemcsak az oktatókat, hanem más alkalmazottakat is) hatósági karantén alá vonta. Ezért az intézmény szeptember 7-től tantermen kívüli digitális oktatásra váltott.

A polgármester arról is tájékoztatta a lakosságot, hogy az információik szerint a polgáriak közül jelenleg 30-an vannak hatósági házi karanténban. „Ismételten felhívjuk a városlakók figyelmét a járványmegelőzési előírások, benne a maszk viselésére, a higiéniai szabályok és a szociális távolságtartásokra vonatkozó előírások betartására” – zárul a polgármester közleménye.

MÉG NINCS VÉGE!
Itt olvashatók a Debreciner cikkei a koronavírus-járvány helyi aktualitásairól.

Egy hete vezettek be járványügyi intézkedéseket

Tóth József a Debrecinernek adott interjújában a napokban arról beszélt, hogy mindent megtesznek annak érdekében, ne jelenlen meg az új típusú koronavírus a településen, de tart attól, hogy nem fogják tudni elkerülni a járványt. Az önkormányzati intézményekben a polgármester elővigyázatosságból augusztus 31-i hatállyal járványügyi intézkedéseket vezetett be: kötelezővé tette a maszkviselést és a kézfertőtlenítést nem csak a dolgozóknak, hanem az ügyintézés miatt velük kapcsolatba kerülő lakosok számára is.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...