BEZÁR

Közösségi média

A szomszédos Biharban kötelező lesz a kültéri maszkviselés – Biharország

Augusztus 5-én, szerdán reggel 6 órától Bihar megyében is szigorították a járványvédelmi előírásokat. Zsúfolt közterületeken is hordani kell az orrot és szájat fedő maszkot.


Biharország

A romániai Biharban jelenleg 350 aktív eset van, a járvány kezdete óta 1073 embernél igazolták a koronavírus-fertőzést, 27-en hunytak el a fertőzés következében. Kórházban 172-en vannak, a tünetmentesek otthon tartózkodnak. A páciensek mintegy 65 százaléka vidéki, és az országos átlagtól eltérően több közöttük a nő, mint a férfi – olvasható a Biharország tudósításában.

A koronavírussal fertőzöttek számának növekedése miatt holnap – augusztus 5. – reggeltől zsúfolt szabadtéri helyeken, például piacokon, tömegközlekedési eszközök megállóiban, vasútállomásokon, vásárokon, rendezvényeken, egyházi eseményeken stb. lesz kötelező a maszkot hordani mindenkinek, az öt évnél idősebb gyermekeknek is.

További részletek a Biharország cikkében olvashatók.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Egy hónapra csak 1000 forint. Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...