BEZÁR

Közösségi média

800

A bűn, avagy a kisember társadalmi-politikai jajkiáltása

Nem érzitek, hogy ezt az országot ellepte a gyűlölet? Nem érzitek, hogy nap mint nap arra treníroznak titeket, hogy valakit gyűlöljetek, legyetek idegbetegek, szorongjatok, akár öljetek is, ha azt mondják nektek!

Mottó: Akik elzárkóznak az empátiától, a valóságos szörnyeket erősítik. Mert ha mi magunk nem is követünk el gonoszságot, az apátiánk útján kollaborálunk a gonosszal. (Joanne Kathleen Rowling)

Emberek!
Magyarok! Magyar cigányok és a többi nemzetiség tagjai is!
Férfiak és asszonyok!

Nem érzitek, hogy ezt az országot ellepte a gyűlölet? Nem érzitek, hogy nap mint nap arra treníroznak titeket, hogy valakit gyűlöljetek, legyetek idegbetegek, szorongjatok, akár öljetek is, ha azt mondják nektek! Nem érzitek, hogy csak álca a nagy magyarságtudatotok akkor, amikor az állam egyébként nagyon nem bánik veletek jól, magyarul le se sz@r titeket?! Nem gondoljátok, hogy ez a demokratikus jogállam olyan csődje, ami magát a demokratikus jogállam létét kérdőjelezi meg?


Horváth Ferenc
Horváth Ferenc

Az egyik oldalon elvadult és primitív cigányok és más erősen bűnöző csoportok (közöttük milliárdos vagyonú emberek), akik másokat fenyegetnek, veszélyeztetnek, bántalmaznak, a másik oldalon pedig olyanok, akik mindenért kollektív bűnösnek titulálnak minden cigányt és minden érdekellenfelet, miközben ők maguk sem szentek, sőt ki merem jelenteni, hogy nem is keresztények, nem is jó, hanem gyűlölködő szerencsétlen emberszeletek, akik ugyanúgy másokat fenyegetnek, veszélyeztetnek, bántalmaznak és lopnak el, akár egy országot is, maguknak!

Ők Magyarország jólétének megrontói, akik nemcsak a szegények között vannak, hanem tagjaik nagyon komoly pozíciókat is betöltenek a társadalomban. Némelyek olyan országgyűlési képviselők, polgármesterek, tisztségviselők, állami alkalmazottak, akiknek nem a rátermettsége volt a fontos a megválasztásakor vagy munkába állításakor, hanem a pártaktivitása, párthovatartozása és hogy mennyire irányítható. Minél butább, annál jobban! Minél kisebb társadalmi beágyazottsága volt, minél képzetlenebb volt, egy kis hatalommal a kezében annál jobb lett politikai pitbullnak!

Nem érzitek?!

Elég néhány szikra, és mindenki azt hiszi, hogy önvédelemből ölnie kell.. És egy idő után ki-ki beáll a saját oldalára! Fehér a fehérhez, barna a barnához, feledve a barátságot, egymás tiszteletét!
És ki az, aki erre edz titeket? Na, ki?
Értsétek meg! Az állam működik rosszul, ezért vagytok boldogtalanok!
Ha polgárháborúba hívnának titeket, mennétek? Nem? És ha belekényszerítenek titeket?

Követelem Magyarország miniszterelnökétől és a belügyminisztertől, hogy határozottan lépjenek fel a vidéket különösen sújtó erőszakos bűncselekményekkel szemben, bárkik is legyenek az elkövetők! Ha már úgy is állandóan „megvéd minket” pártunk és államunk valakiktől, akkor védje meg a kiszolgáltatott embereket az erőszaktól: nemre, fajtára, felekezetre, párthovatartozásra tekintet nélkül.

Azonban álljon le az állam agymosásképzéssel, és ne építsen arra, hogy hárommillió szegény ember egymást ölje, mert az államnak haszontalanok, legfeljebb a fogyasztásuk útján termelnek elvezető közpénzt! Fogja el a kábítószerárusokat, ne hagyja direkt (mert haszontalanok ugyan, de így nem kerülnek sok pénzbe), hogy milliónyi zombi legyen a magyar nép között. (Ha már a hatalomba belebolondultak állandóan küzdenek, legalább a cél legyen jó!)

Legyen elegendő rendőri erő arra, hogy a bűnözésből táplálkozó erőszakot, a maffiaszerű állapotokat vissza lehessen szorítani, fel lehessen számolni a társadalomban és a politikában is!

Megjegyzem, hogy az állam jóléte szempontjából a sokezermilliárdos, közpénzből történő – és nem az elvégzett munka alapján meghatározható – magánvagyonosodás szintén bűn az államot alkotó nép ellen, mert milliónyi látható és érzékelhető „kisbűnnek” lett és lehet az oka, okozója!

Követelem azt is, hogy az állam vegye komolyan a nemzetközi jog szabályait, és lépjen fel az olyan civil vagy politikai szervezetekkel, személyekkel szemben, amelyeknek/akiknek célja a gyűlöletkeltés és az uszítás mások ellen, elvtelenül és arrogánsan! Mindegy, hogy ki az elkövető! Ne az állam mérlegeljen, hanem a bíró! Álljanak a bíró előtt azok is, akik a rájuk bízott népet megosztják, egymásnak uszítják pitiáner politikai érdekek mentén!

Sőt követelem, hogy az állam hagyjon fel a politikai- és gazdasági elitképzéssel, a bűnbakképzéssel, fogja vissza az agymosott politikai beteges pitbulljait és NE csináljon banánköztársaságot Európa közepén Magyarországból, mert a végén még más nagyhatalmak végleg szétosztják! Elég már a sok felesleges durrogásból!

Legyünk szabad emberek, szabad gondolkodással!

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...