BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Játszótérnek nevezett hely

Szilveszteri rakétamaradványok, kifolyó szemét, szétdobált palackok.


játszótér - szemét

„Üdv. Készítettem pár képet a házunk mögötti, Cívis utca-Károlyi Mihály utcai játszótérnek nevezett helyről. Felháborító, hogy ez a játszótér lett ’jó állapotúnak’ nyilvánítva néhány ’okos’ szerint. Gondolom, nincsenek gyermekeik. A képeken szilveszteri rakétamaradványok 3-4 helyen is, a szemetesből a szemét kifolyik szinte, a homokozó rész is tele van üres üveggel, flakonnal. Ez a flakon, üres üveg, szemét, üvegszilánkok mindennaposak voltak nyáron is. A terület meglenne, mert hatalmas, szépen, rendezetten meg lehetne csinálni és körbe keríteni, éjszakára zárni, hogy végre csak a gyerekeké legyen. Ne az éjszakai randalírozó csürhéé, hajléktalanoké és a kutyáké.” Írta a Debrecinernek küldött fényképeihez Nóra.


játszótér - szemét


játszótér - szemét


játszótér - szemét

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...