BEZÁR

Közösségi média

800

Politikai futóhomok

Értsük már meg, hogy nem csak a Fidesz a hibás abban, hogy egy aljas, úrhatnám, nacionalista, tolvaj, tahó társaság irányítja Magyarországot, hanem mindenki más is, aki segíti őket abban, hogy bárkit a földig alázzanak, bárkitől elvehessék bármijét, és csak az kapjon a közpénzből, akinek ők adni akarnak!

Orbán Viktor

Mottó: Nem vagyok futóhomok, melyet bármely széláramlat bármely égtáj felé sodorhat, hanem ember vagyok, ki szülőföldjén helytáll akkor is, ha dacolni kell a zord idők viharaival. Török László

Nem jött hír magyar vétóról, megvan az Ukrajnát támogató EU-nyilatkozat (Privatbankar.hu – 2023. október 27.) Orbán Viktor miniszterelnök élő interjút adott a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, ahol elmondta, hogy egy új nemzeti konzultációt terveznek, melyben 10-11 kérdés lehet. A kormányfő elárulta, hogy az EU-csúcson visszadobták a bizottság javaslatát a 7 éves uniós költségvetés emeléséről. Arról is beszélt, hogy a magyar gazdasági felzárkózást a kínaiakkal ápolt jó kapcsolat támogathatja. (Orbán Viktor posztja erről.) Stb-stb-stb. Sokezernyi hír, mindenféle intézkedés. A legújabb agymenés például: ezentúl akárki hordhat katonai egyenruhát rendfokozattal, ha engedélyt kap rá a honvédelmi minisztertől. A rendelet úgy szól, hogy a honvédelmi miniszter – aktuálisan Szalay-Bobrovniczky Kristóf – „egyedi döntésében meghatározott személy is viselhet a Magyar Honvédségnél rendszeresített egyenruhát, illetve az egyenruhán elhelyezett rendfokozati vagy megkülönböztető jelzéseket”. Folytathatnám, de minek. (A kormányfő „elárulta”, hogy az EU-csúcson visszadobták a bizottság javaslatát a 7 éves uniós költségvetés emeléséről. Ó, irgalom atyja ne hagyj el! „Elárulta.” Hát, teli szájjal ömlengenek erről a mimagyarok! Ekkora képmutatást!)

Inkább üljünk le, és gondolkodjunk. Azt talán még megtehetjük gondolatrendőrség nélkül is. Szóval a „jó miniszterelnökünk” propagandistái kiemelik, hogy nem született döntés a 7 éves uniós költségvetésről. „Visszadobták.” Fedősztori, semmi más. Ugyanis a „jó miniszerelnökünk” úgy elfogadta azt az európai tanácsi döntést, hogy Ukrajnát továbbra is jelentősen támogatja az EU, mint a huzat. Pedig mekkora arca volt itthon! Bocsánat ezért a „jó miniszterelnökünk” kifejezésért, de még mindig a fejemben van a „jó miniszterasszony”-féle sztori, ami Magyarország egyik legnagyobb szégyene. A „jó miniszterasszony” a botrány következményeként jutalomból majd a fideszes EU-s parlamenti képviselők közötti első ember lesz! Szóval minden folytatódik ugyanúgy tovább. Tele van olyan rendeleti döntéssel elme-pöttyözve a jogrendünk, hogy már azt se tudjuk, hol áll a fejünk a szégyentől. Hogy a volt szerencsejátokos hadiipari szakember miért akar kinevezni és egyenruhába bújtatni bárkit-akárkit, tulajdonképpen csak egy újabb dzsentri-kimivagyokiság. Nem hinném, hogy Orbán Viktor – megelőzve a köztársasági elnököt – hadseregtábornok is szeretne lenni! Talán Napóleon, az igen! Hogy állna már rajta az egyenruha, nem igaz? Nem szereti a kövér katonákat!
Ugorgyunk egyet: a nemzeti konzultáció kérdése. Hm. Pulykapénz. Egy kis önszeretgetés, semmi más. Slusz-pasz-vége! Ne azzal törődjünk, hogy mit mondanak, hanem azzal, hogy mit tesznek és mit lopnak!

No, evezzünk valami értelmesebb vizekre! Azzal mindenki tisztában van, hogy a Fidesz-KDNP-kormány eleddig gyönyörű szépen kihasznált minden lehetőséget, amit az élet vagy a politikai ellenzéke dobott neki. 2022-ben az országgyűlési választás előtt úgy jött nekik például az orosz-ukrán háború híre, mint egy falat kenyér. Minden olyan veszélyes lett, hogy csak úgy füstölt. Az ellenzék meg gyilkos háborúpárti, aki mindenkit hadba visz! A fidóták ezt simán benyelték. A covid után újratölthető volt a rendeleti kormányzás szükségességének magyarázata. 2022. május 24-én éjfélkor lépett életbe az új különleges jogrend, a háborús veszélyhelyzet. Azóta is agyamentnél agyamentebb dolgokat művelnek a jogrendünkkel annak érdekében, hogy a hatalmukat erősíthetik, a zsebeiket pedig megtömhetik úgy pénzzel, hogy közben a Kövér László által elnökölt magyar parlement, tulajdonképpen egy tiszti kaszinó, ahol jót lehet röhögni az ellenzék kényszerű, olykor tényleg nevetséges szereplésén.

A kínai kapcsoltról sem érdemes már írni. Eldöntött tény: hiába hőbörög az ország, hogy teli rakják ázsiai akkumulátorgyárakkal, ők hozzák a kormányközeli toborzókon keresztül jó pénzért a sok ázsiai vendégmunkást, és ez mind a Kánaánt fogja szülni Magyarországnak! Hogy a magyaroknak vagy csak a „mimagyaroknak” és Petiéknek, az nem mindegy. Nemzetstratégia. Jaj, Istenem! Most adják el a nemzetet, és mi nézünk ki a fejünkből, mint borjú az új kapura!

Hogy oda meg vissza van az ország ezért a nemzet-fogalomért! Ugyebár ez jelenti az egységet, az összetartozást, az „egy a tábor egy a zászló” hangulatot. Csak ne úgy jelentse, mint 1848-ban, amikor is jóval többen voltak a nemzeti kisebbségek tagjai, mint maga a nemzet. És persze eleve halálra volt ítélve az egész forradalom és szabadságharc, ugyanis akkor is voltak „mimagyarok”, akik maguknak mindent, másoknak egy árva nyelvi vagy területi autonómiát se engedélyeztek. Szegény Széchenyi bele is halt a tudatba, hogy Kossuthék nem hallgattak rá. Vajon a nemzet tagja vagyok-é magyar állampolgárként, vagy csak egy idegen, amolyan 800 éve peregrinus? Ez is attól függ ugye, hogy ki kérdezi. Hagyjuk is az agyament kormánypolitikát, mert nincs annyi vérnyomáscsökkentő, ami kellene hozzájuk ennek az országnak!

Szólítom a kedves ellenzéki érzelmű – egyszerűen csak – magyarokat! Értsük már meg, hogy nem csak a Fidesz a hibás abban, hogy egy aljas, úrhatnám, nacionalista, tolvaj, tahó társaság irányítja Magyarországot, hanem mindenki más is, aki segíti őket abban, hogy bárkit a földig alázzanak, bárkitől elvehessék bármijét, és csak az kapjon a közpénzből, akinek ők adni akarnak! Ez a véleményem! A baj az, hogy sokan vannak a mindenki mások! És bizony: „Azon a templomajtón, amelyik nem nyílik ki a fagyoskodó nincstelen előtt, akkor sem érdemes bemenni, ha kinyitják.” Bornai Tibor

Most idézek magamtól. Cenzúrázva magam magam, mert mégiscsak egy újságban jelenik meg a jegyzetem. Fájni fog, de ezzel végeztünk is mára. A kirohanásom címe: A tanult tehetetlenségben fetrengő elnyomott magyaroknak, akiknek még nem fáj eléggé, így nem túl szolidárisak még egymással sem!

Azt tudjuk, hogy a tüntetéseitekkel, ha nem vagytok 500 ezren és nem vagytok elég dühösek, annyit értek, mint a vonatfütty. Ahhoz, hogy az Orbán-rezsim megbukhasson, mindenki másnak be kell szállni egy hajóba. Igen. Egy hajóba, és újra, és újra, és újra! Ugye az megvan, hogy akiknek minden veszhet akár egy munkahely elvesztésével is, az addig nemigen megy veletek, amíg azt nem látja, hogy mindenki megy? Nem tudtok szervezni? Mindenki a saját nyomorát mutogatja, aztán hazamegy, eszik valamit, megfürdik és aluka, mert holnap menni kell a bankba dolgozni? Ez így nem fog menni.

Szerveződjetek! Egy ország szerveződjön! De nem a mutyizós-szar előválasztással, meg mindenféle csűrcsavarral! Adminisztratív eszközökkel és alázattal minden társadalmi réteg érdeke iránt! Érthető? A kutyát nem érdekli, ki lesz az ellenzéki képviselő, remélve azt, hogy kormányra kerülnek! Csak értsen hozzá, amit csinál, és ne szégyelljen kérdezni! 500 000 forinton felül adja le mindegyik a pénzét a közösbe, és kész! Talán akkor már nem olyan csalogató a dolog! Azt se mondjátok, hogy más hülyébb lesz, mert akkor micsodák a maiak, akik 13 éve tökéletlenkednek a Fidesszel és a kicsi énjével? Érthető?

Ha már annyira ellenzékiek vagytok szegény, kedélybeteg, túlhajtott, flipcharton nevelkedett tüncikéző barátaim, akkor szólítsátok fel az ellenzéki országgyűlési pártok minden képviselőjét, hogy MOST messzire nagy ívben vonuljanak ki parlamentből (ahol csak biodíszletek), ne szolgálják a jelenlétükkel az elmebeteg aljas brigádot, hanem kifelé a nép közé, és MOST támogassák meg a nagy sok tagjaikkal együtt (ha egyáltalán vannak) a NÉPET, amelyik tüntet! Titeket!!! Akik tüntettek!

Értsétek meg, hogy ezzel a csak parlamenti, pénzéhez ragaszkodó, mutyista, szolgalelkű ellenzékkel nem nyerhettek még csatát sem, nemhogy háborút! Ti pedig lássátok be, hogy erős kezű vezérek nélkül csak egy birkanyáj vagytok ti is! Nincs mese, ez nem a civil pajtáskodó megbeszélő izé, ide döntésképes emberek kellenek, nem gyerekek! Vagy csináltok valamit, vagy ne tegyetek semmit! Még a semmi is jobb, mint látni a frázisokkal teli puffogásaitokat, gyermekes játékaitokat, meg zenebohóckodásotokat! Majd komolyan fognak titeket venni, nem? Érthető? Így már 13 éve nem gyűlik össze a kritikus tömeg!

Vakok vagytok! 2008 óta folyamatosan jeleztük nektek jó néhányan, hogy elszalad a ló a Fidesszel, de ti csak azzal voltatok elfoglalva, hogy szépen megéltetek a farvizén: felszedtétek utánuk a jó kis pénzmorzsákat, a szegények terhén kaptatok az Orbán bácsitól új ajtót, ablakot, konvektort, hűtőt, építhettétek félpénzen a házaitokat, járathattátok egyetemre a gyerekeiteket, kivehettétek az osztalékot a cégeitekből – vagy a jó kis munkahelyen kerestetek ketten egymilliót! Csokkoltatok is, mint a háborodás, nem igaz! Ez így nem ér? Nektek kussolni kéne! Nem vagytok eléggé motiválva! Nem vagytok ti véletlenül az orwelli eltévedt középen lévők, aranyoskáim? És hagytátok a szegényeket, a hajléktalanokat a búsba! Most is hagyjátok! Mindig is hagytátok! Annyi eszetek sincs, hogy őket megkeressétek! Nekik már az életük a tét! Pedig tele vannak a magyar testvéreitekkel, csak lehet, hogy már egy kicsit büdösebbek! Érthető? Itt az eredménye a sunyiságotoknak! Van mit veszítenetek, ugye! No, majd akkor menjetek tüncizni, kicsikéim, ha már nem lesz, mert sunyik voltatok! Szinte visszafordíthatatlan folyamatok előtt állunk! Nem az a fontos, hogy ki jut be a parlamentbe (lehetőleg ne mind azok, akik most bent ülnek), hanem az, hogy több ellenzéki legyen ott, mint a jelenlegi kormányzó erők összesen! Érthető?

Karácsony Gergőt nemigen szívlelem, de most sem lépett rosszat! Ha képes összefogni az ellenzéki erőket az önkormányzati választásokra Budapesten, akkor már többet ért el vele, mint 64 vármegye, meg 64 előválasztási mutyi! Értsétek meg, hogy úgy se lenne képes rá egy politikailag talán képzett, de igen liberális kumpánia rendbe hozni azt, amit Orbán Viktor és bandája okozott, oda igen komoly döntésképes vezetők és szakértők kellenek! Hát válasszátok azokat meg képviselőnek, akik szakértők! Ők pedig szerződjenek le veletek, hogy a választatott tanácsadójuk csak politikus lesz! Fogjátok fel, hogy csak egy nagytakarítás után van értelme politikán gondolkodni! Ugye, értitek?! Ha pedig nem, akkor egy jó hónapon keresztül, mondjuk december 31-ig éjjel-nappal egymást váltva legyetek kint mindig legalább 5000-en a Parlament előtt, és majd rájöttök, hogy mi a düh, amikor áztok-fáztok és árgus szemekkel lesitek a váltást! Érthető voltam? De ezzel az egyénieskedő tüncikézéssel hagyjatok fel! Csak felidegesíti magát az ember rajtatok! A cigányokban meg ne bízzatok! Szervezzétek meg őket! Csak utána! Na, ennyit az én fajtámról is! Nehogy azt mondjátok, hogy rasszista vagyok! Nem rátok haragszom, hanem értettek!
Üdv nektek!
Horváth Feri

Ui: Egy közösségszervezős tanács nektek ide a végére, hogy el ne vesszetek a részletekben! Keressetek egy ügyet, és álljatok ki az mellé! Egy sem jut eszetekbe, mi? Mindenki a maga panaszát fújná, mi? Majd az árnyékkormány, mi?!.. Követeljétek, hogy legyen alkotmányozó nemzetgyűlés, például! Eb ura fakó, Orbán és bandája nekünk nem királyunk! Nem kell a tákolmánya és nem kell a nemzetvesztő nemzetstratégiája sem! Aztán: követeljétek, hogy minden közmű 50+1%-ban legyen állami ellenőrzés alatt, ahol fele-fele részben a kormánypárti és parlamenti ellenzék adja a szakember ellenőröket, felügyelő bizottsági tagokat! Vagy mi lenne, ha legalább egy hónapon keresztül, minden nap 5000 fő követelnétek a budapesti Kossuth téren, hogy módosítsák a választási törvényt kétfordulósra? Hm? Na, mi lenne! Nem lennél annyira csak a saját dolgoddal elfoglalva, ami beszűkíti a tudatodat! Szabad lennél! Együtt a többivel!

Bocsánatot kérek mindenkitől! Hogy ezt így írtam meg, erről egy egész ország tehet. Mi, magyarok, hagytuk, hogy a magyar történelem legnagyobb svindlerei gyűlölködő elmebeteg, a tanult tehetetlenség állapotában fetrengő, gyermeki létállapotban lévő, külön-külön óbégató tömeget csináljon belőlünk. Ez van. Én annyira nem bíznék meg azokban, akik a parlamentben ülnek.
Még van mit veszítenünk, nem igaz? El fog jönni az az idő, amikor már nem lesz! Mondjuk akkor már erő sem lesz… Csak abban bízhatunk, hogy a politikai futóhomok majd elnyeli azokat, akik benne voltak nyakig vagy pénzért társai lettek Magyarország sírásóinak!

Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...