BEZÁR

Közösségi média

800

Átok ül az országunkon

Mióta világ a világ, ennyire fekélyeslelkű nem volt még a magyar, mint mostanában.

Mottó:
Aki eddig bántott, annak megbocsájtok,
kerülje el őt is a bánat, az átok!
Nem is őmiatta, magam miatt teszem,
mert ha rá haragszom, magamat mérgezem!

Aranyosi Ervin: Hadd legyen karácsony mától örök ünnep!

Ez az ország tele lett külországi szavazókkal és kormánypárti Facebook-trollokkal. Az aljas trollkodásban sajnos a romániai magyarok járnak az élen! Valószínűleg sokukat megfizeti a jelenlegi magyar kormány propagandagépezete vagy igen sokan érdekeltek azokban az intézményi fejlesztésekben, amiket a Fidesz-KDNP kormány Romániában hajt végre. Mindenesetre érdekes, hogy egy jól feltett kérdés a kormány irányába – mert a jelenlegi magyar kormány a Facebookon is jelen van a minisztereivel együtt és naponta okádja a propagandát – és abban a pillanatban egy ma Romániához tartozó valaha volt magyar településről már jön is a degradáló szóáradat, a harcos kiállás nagyfokú butaságba vagy gyűlöletbe ágyazva.


Horváth Ferenc

Horváth Ferenc archívumából

Bizonyára nagy hatással vannak ezekre a magyar ajkú román állampolgárokra a tusványosi nagy magyar provokációs találkozók, amikor Magyarország miniszterelnöke és miniszterei, és fullajtárjaik meg talpnyalóik mind megjelennek Budapesttől 780 kilométerre jól beszólogatni a románoknak, merthogy fáj nekik Trianon, meg mert szereti a köpcös gerjeszteni a feszültséget. Mit nekik a saját maguk által kihirdetett háborús veszélyhelyzet itthon. Olyan gátlástalanok, olyan aljasok, hogy minden mindegy nekik, csak nagy kanállal habzsolják az életet…

Nem kell ám itt megsértődni sem erdélyinek, sem székelynek, sem csángónak, ki minek tartja magát! Ha nekik az istenük Orbán Viktor, akkor vigyék magukhoz haza! Ha valakinek hálásak lehetnek azért, mert a Fidesz pénzt visz nekik, mint Romániában élő magyar kisebbségnek, hát azt a Magyarországon élő embereknek köszönjék meg, mert azokat a magyar adóforintokat – hiába nézi saját pénztárcájának ez a kormány a magyar adófizetők által befizetett vagyont – az itthoni magyarok fizették be az államkasszába. Azokat nem Romániából kaptuk!

Ebben az országban a tehetősebbjei és azok szolgalelkű csicskásai nagyon durván felültek a gyűlöletpropagandának! Szerintem mióta világ a világ, ennyire fekélyeslelkű nem volt még a magyar, mint mostanában! Az Orbán kormány 13-ik évében ott tartunk, hogy az elmebeteg tűagyúakat teremtő agymosás hatására teljesen fel vannak húzva az elbutított emberek a gyűlölködésből fakadó nem csak verbális, hanem tettleges erőszakra is! És ez így maga a vég! Lám, én is milyen szavakkal élek! Tudják, mi az oka? Csak a botrányos kijelentések érnek célba! A többi lepereg az egyre butuló magyar népről. Itthon legalábbis. Bizonyos vagyok benne, hogy ma jóval több buta és gyilkoshajlamú nyilas házmester teremne és ölné halomra az embereket, mint Szálasi idejében! Miközben igen sokan elszegényednek, azok az emberek, akik csak a fideszes kapcsolataik révén csalás, lopás vagy az erőszak útján meggazdagodtak, egyre jobban beleélték magukat abba, hogy a harács az egy igen jó dolog, és még többet el kell venni másoktól. Lehetőleg erkölcstelenül és gátlástalanul. Ma már ott tartanak ezek az emberek, hogy a szabadszájú egyszerű földműves szerepében tetszelgő (magyarul tahó) Orbán Viktor szavára minden zokszó nélkül ölni is képesek lennének, hogy az aljas módon történő, mások kárára megvalósuló gazdagodásuk folytatódhasson. Az ok pedig egyszerű: az egyébként erőszakos és buta emberek továbbra is a talpuk alatt szeretnék tartani a szerény értelmiségieket!

Lám, milyen érdekes, mióta közalapítványi a Miskolci Egyetem, ezt cikkezi róla a bukott igazságügyminiszter, a volt parasztmanöken, Európa trójai falovának egyik darabja, aki onnan is pénzt akart húzni kuratóriumi tagként, de az EU beintett nekik: „Kiváló eredmények! A 2023/2024-es tanévre 70 százalékkal nőtt a modellváltó Miskolci Egyetemre felvett hallgatók száma a tavalyi évhez képest. Vivat Academia! Hajrá, Miskolci Egyetem!” Hát nem érdekes? Fidesz-palánta Kiképző Központ lett már az egyetem is? Már egy nyelvvizsga sem kötelező? Mi kell egy olyan felvételihez, ahol 70%-kal nő a felvettek száma? Hát milyen kihasználtsággal működött az az egyetem eddig! Mert ugye nem képzeljük, hogy azért nőtt ilyen durvát a létszám, mert a Jucus odajárt és Fidesz megváltotta modelljével a világot?! Csak nehogy Gulyás Gergely – aki a kompetencia-felmérések kapcsán azt merte mondani, hogy ahol a cigány gyermekek száma nagyon magas, ott nehezebben megy a szövegértés – most meg majd azt mondja, hogy túl sok cigányt vettek fel az egyetemre. Gulyás Gergely egy miniszter Magyarországon, még! Valahogy nem az, aminek mutatnia kell magát. Furcsa egy fajzat ez a Fidesz, no! Elég csak Szijjártó Péterre gondolni. Erkölcstelen, gátlástalan és a diplomácia területén olyan tahó, mint a legbüdösebb paraszt ittasan, késsel a kezében hadonászva egy füstös kocsmában. Ezen közben az anyagi gazdagodása pedig mesébe illő. Mégsem cserélnék vele, soha. Egy hazaáruló önmegtagadóval ki szeretne..

Ezekből a nem szép gondolatokból pedig (persze, hol vagyok én a mocskos szájú fideszes közíróhoz képest) az fakad, hogy az ország lelkülete rosszabb állapotban van, mint a közvetlenül a háború előtt álló Horthy-korszak idején! Merjük kimondani: gyűlölködő és sunyi nép lett a magyar! Ezt nem örömmel mondom ki soha, hanem inkább valamiféle hittel, hogy talán magukba néznek a polgártársaim, és gyakorolnak némi megbánást amiatt, ahogy más embertársaikkal szemben eddig viselkedtek. Most teli vannak az emberek gyilkos elfojtásokkal! A külországokbéli magyarok jó részét ez a goebbelsi propagandát folytató tolvaj, hazaáruló és lassan gyilkos kormány a saját Magyarországon élő magyarjai ellen hangolta! Nézzetek magatokba, emberek! Ha itt elszabadul a pokol, az a sok aljassá vált buta, primitív újgazdag vagy gazdaggá lett bűnöző és azok szolgalelkű talpnyalói halomra ölik még a sajátjaikat is! Ma már potenciális gyilkosok járnak közöttünk. Többen vannak, mint 1944-ben. A gyűlöletpropaganda elérte a célját.

Hogy mit lehetne itt tenni? Ha Kína is beférkőzik az országba, akkor már szinte semmit. Ha gazdaságilag beavatkozik az ország belpolitikájába, márpedig gőzerővel jön, akkor Viktorunk csak bábu lesz, de szerintem már az is. Senki nem kérdezi soha, hogy hol is tart a Budapest-Belgrád vasútvonal ügye, mi van a Fudangate-üggyel, hol a pénz? Mert ha ezekben az ügyekben is volt alkotmányos költség, akkor nekünk befellegzett. A kommunista Kína nem ereszti ezt a szar kis országot ki a kezeiből, oszt’ lehet hiábavalóan a Himnuszt énekelni, feleim! Márpedig a hazaáruló kormány célja végképp tönkre tenni az országot és közben nagyon meggazdagodni! Sok időnk nincs. Bármennyire is nehéz ennek a mocskos, tolvaj, erkölcsök nélküli, hazáját eláruló aljas politikai és gazdasági rendszernek véget kell vetni mihamarabb! Ezt a szegényeknek, a megalázottaknak, a lenézetteknek kell megtenni! Más nem fogja helyettük! Addig pedig Magyarország nagy szégyenben kell, hogy éljen, mert olyan átok ül rajta, amelyik tönkreteszi!

Most már a szó szoros értelmében félteni kell a családjainkat ezektől az elvetemült, lelki topronggyá vált erőszakos és buta emberektől! Sokan gondolhatják azt, hogy elvakult fideszgyűlölő bolond vagyok. Tény, hogy nem bírom őket. Tény, hogy aljas tolvajoknak, népbutítóknak tartom őket, de azok, akik 3,5-4 millió magyar emberről lemondanak, szórják a pénzt szakmányban, eladósítják az országot egy életre, több milliárdos strómant tenyésztenek ki, mint Anglia, olyan agresszívek és tahók, hogy csak a tanulatlan ember nem veszi észre, vagy nem meri kimondani, hogy újgazdag úrhatnámságukban erkölcstelenek és gátlástalanok keresztény létükre, és végül ott tartunk, hogy ők Kína európai trójai falova, akik képesek 25 akkumulátorgyárat és kiszolgáló egységet felhúzni a talpalatnyi Magyarországon, azokról mit mondjak? Mit mondjak azokról, akik ezt a durván központosító hatalmat, ezt a jogrendcsorbító bandát irányítják? Mit mondjak arról, hogy a fasiszta jellemzők kezdenek átcsapni nemzetszocialistába csak azért, hogy ez a piszkos, szennyes hatalom továbbra is átokként üljön a nyakunkon!

Gondolják végig! Én azt mondom, hogy a feltörekvő Jobbik idején, a romák sérelmére elkövetett emberölés-sorozat idején nem volt ekkora gyűlölködés, mint most! Muszáj valahogy szerveződni nekünk is, és minél hamarabb! A másik opció, amit egy általam igen tisztelt értelmiségi vetett fel, arról szól, hogy aki teheti, hagyja el ezt a fékevesztett, gyűlölködő országot!


Horváth Ferenc
A kép 2011-ben készült, ahogy éppen a Jobbik politikai térnyerésének okait elemeztem. Az idő akkor engem igazolt. Most szeretnék, de nagyon szeretnék tévedni!
Horváth Ferenc archívumából

Szerintem inkább mehetnének azok, akik idegbajossá és gyűlölködővé teszik ezt az országot! Mondjuk Dél-Amerikába. Sokan szoktak odaszökni… Vagy Spanyolországba a maffiózók közé, menedéket kérve… A társadalmunkon múlik, hogy mikor ébred fel.

Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...