BEZÁR

Közösségi média

800

Szijjártó Péter ámokfutása

Hűbérháló van itt, ahol családtagok, barátok, politikusok és hű szolgálók gazdagodtak, akik végül is a maguk javára kifosztották ezt az országot!


CATL - akkumulátorgyár - 2023. február 24.
Itt kínai akkugyár épül – Debrecen
Koppányi Szabolcs

Egy shakespeare-i félre: „dollárbaloldal”. Micsoda primitív fogalom ez! De hat! Nem tisztem megvédeni sem Márki-Zay Pétert, sem Karácsony Gergelyt, de itt és most: politikai síkon kell sikongatni, vagy keresni a Büntető Törvénykönyvben egy szakaszt és elkezdeni egy büntetőeljárást?

Megjegyzem, a Fidesz-KDNP-kormánynak sikerült már elszámolnia a kampányfinanszírozással? Csak az állam által meghatározott és adott pénzből kampányoltak? Tényleg? Erkölcsi vagy büntetőjogi vétség-e az, ha a kormány a saját népszerűsítésére a kampányidőszakban is közpénzt éget el, vagy sem? Hol volt a határ? A kampány előtt hány milliárd forintot költött a Fidesz az eszement egybites, erkölcstelen és vérlázító reklámjaira, az útszéleken óriásplakátokra kiragasztott emojikra? Az nem számít, mert aki a politikai hatalmat gyakorolja, azt nem vonja felelősségre senki? Milyen jogállam ez, kérem?! A kinevelt, kitenyésztett magyar oligarchák semmi pénzt nem adtak a vezércsapatnak, a CÖF mint egyesület végig csendben volt, és nem szólt bele a kampányba? Ugyan már, ugyan már! Dollárbalodal! Pfff… Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! (A gomba meg puffog, mert semmit sem ért!)

Most pedig a téma: Ázsia, Európa, akkumulátorgyárak, villanyos autók, katódüzemek, akkumulátor-összeszerelő gyárak, kínai vegyi anyagok budapesti, magyarországi elosztóközpontjai és így tovább!
A MOL beszáll a hulladékfeldolgozásba. Vajon miért? Mert hatalmas üzlet lesz, amikor a kínai akkumulátorgyárak kénytelenek lesznek a Magyarországra visszaszállított, általuk gyártott, elhasznált autó akkumulátorokat mentesíteni! Nem értik, ugye? Mert ha így van, az elég nagy baj!

Belegondoltak már abba, hogy mit jelent 25 akkumulátorgyár, a fótiaknak címzett akkumulátor-összeszerelő üzem, az ácsi katódüzem felépítése, működtetése, az ázsiai vegyi üzemek beszivárgása az országba, az elhasználódott, külföldről is kötelezően visszavételezendő milliónyi akkumulátor terhelése az általunk hőn szeretett haza földjének? Önök szerint nem lesz ázsiai betelepülési célú bevándorlás ebből, nem fogják akár kényszer által is falvastól küldeni a saját kolóniáikat ide? Pedig úgy elutasítják a migránsáradatokat! Most nem veszélyes, hanem érdekes a kultúrák közötti különbség és a sokszínűség, vagy csak a Fidesz kétszínű vagy megzsarolt? Vagy azt hiszik, hogy majd mind áttérnek a szegény ázsiaiak a kereszténységre, amiről lassan önök sem tudják, hogy mit jelent az, mert a pénz lett az istene mindenkinek! Minden mindegy már magyarok? Tényleg akkumulátorgyártó nagyhatalom leszünk! Ne tessék már mondani, hogy mi!

Tessék figyelni!
„JÓVÁTEHETETLEN KÁROKAT OKOZ a tokaj-hegyaljai történelmi borvidéknek, ha megvalósul a Monokon építendő használt akkumulátorokat feldolgozó üzem – szögezi le Orbán Viktor, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke tegnapi nyilatkozatában. Véleménye szerint ugyanis a beruházás jelentősen csökkenti a tokaji borvidék versenyképességét hazánk európai uniós tagsága esetén. Történelmi borvidékünk olyan óriási hátrányt szenvedne a tervezett üzem miatt, hogy azt a későbbiekben nem lehetne jóvátenni. Az akkumulátorfeldolgozó több kárt okozna, mint amennyi hasznot hajtana azáltal, hogy munkahelyet teremt a munkanélküliség sújtotta környéken” – mondta ez 25 évvel ezelőtt Orbán Viktor.

Most pedig ez a kép kering az interneten:


akkumulátorgyár

Facebook

Ki merem jelenteni: annyi, de annyi érdemtelen meggazdagodás, úrhatnámság és primitívség után eljutottunk oda, hogy Szijjártó Péter – Orbán Viktor lóti-futi külügyminisztere – többet árt Magyarországnak, mint a törökök százötven év alatt! Bizonyára parancsra teszi! A kipcsakság se nagyon jött össze, gyenge volt a keleti nyitás ezen része és bizony ki tudja, hogy a Fudangate-botrány hogyan végződött kormányszinten. Lehet, hogy súlyos árat kell fizetni érte, mint a vasútvonalért is, csak nincs miből, így ott a magyar anyaföld? Ez a két ember az én szememben minimum hazaáruló, és akkor még nem esett szó arról a hűbérhálóról, ahol családtagok, barátok, politikusok és hű szolgálók gazdagodtak, akik végül is a maguk javára kifosztották ezt az országot! Most új útra léptek!
Ki az az elmebeteg, aki még nem látja, hogy végkiárusítás van Magyarországon, hazából?

Nem bírom ki! Álljon itt egy szösszenetem, amit a Facebook népének szántam, hátha érthetőbb, mint a betűzdelt cikkekel teli „okosság”!

Lassan írom, hogy megértsétek

Szijjártó ránk húzta a kínaiakat! Nem tudni, mi az ok, csak sejthető. Az én véleményem szerint zsarolják a Fidesz-KDNP-kormányt! Lassan Magyarország nem lesz más, mint Európa ipari parkja, hulladéklerakója és veszélyesanyag-raktára, amit az ázsiaiak telepítenek ide, hogy innen szolgálják ki Európát! A haszon az övék, a hulladékok, az elhasználódott és visszahozott többmilliónyi akkumulátor, a vegyianyagok és a környezetszennyezés okozta károk pedig majd a mieink lesznek! Egy rozsdatemető, egy veszélyesanyag-mentesítő, egy hulladékfeldolgozó ország leszünk, ahol a „mimagyarok” és az ázsiaiak sem arról híresek, hogy jó pénzért ne hágnának át bármilyen szabályt! Aztán egyszer csak eltűnnek! Mi garantálja, hogy a szép hazánk tíz-húsz év múlva nem lesz egy koszos szemétbánya, ahol vizet sem érdemes inni?

Rengeteg víz és villamosenergia kell majd 25 akkumulátorgyárhoz! Az ivóvíz kincs, mi adjuk, mintha ingyen lenne! Az áramért majd te is többet fizetsz Lölőnek és a többinek, hisz ma sem igazán alkalmas a rendszer a szolgáltatásra, és már most is horribilis rendszerhasználati díjat fizetünk, mert gátlástalan harácsoló tolvajok kezében van a hazánk! Rengeteg vegyszer, ami magyar emberek halálát fogja okozni, rengeteg talajszennyezés, ivóvízhiány és zajhatás, ez lesz a ti jutalmatok a Fidesz-KDN- kormány kína- és koreabarát politikája miatt! A folyamatot, az elköteleződést már senki nem tudja visszafordítani! Ilyen hatalmas és erős országok ellen mit tehet pár millió magyar ember? (Az oroszbarátságot meg sem említem, mert ha az is „bejön”, akkor szevasz emberi jogok meg bármiféle demokráciacsíra is, és NEM leszünk a legvidámabb barakk, az már biztos!)

Már legalább három helyről lehet tudni, hogy a durva szabálytalanságok ellenére is minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Göd, Iváncsa, Bátonyterenye. A helyiek már tudják, érzik, hogy ezek az Európai Unión kívülről jött beruházások nem szolgálják a településeik lakosságának érdekeit. Ellenkezőleg! És tényleg azt hiszitek, hogy nem fognak egész ázsiai kolóniákat a nyakatokba rakni? Szerintem azt csak hiszitek! Néhány év alatt letarolják, kifosztják ezt a kis országot! Ahol a pénz, ott a hatalom! Aztán tovább állnak.. Volt ilyen a múltban, nem is egy eset. Szép torzók lettek az épületekből.

Ez a kormány rengeteget lopott tőletek! Akikkel most cimborálnak, azoknak pedig semmi sem számít, csak a haszon! Ha pedig ennyire tart egy kormány tőlük, akkor már hatalmuk van felette. Ha pedig a gazdasági hatalom beavatkozik a magyar politikába, akkor a népünk kizsigerelt rabszolga lesz, semmi más! Persze néhány aljas féreg jól fog járni, de nem a nép! Ne vegyétek be azt a dumát, amit a hazaáruló Szijjártó Péter mond! Nincs itt semmiféle verseny, csak a többi ország lakosai nem akarnak szeméttelepet a hazájukból! Pláne nem kínait vagy koreait! Most még nem, de 10 év múlva rá fogtok jönni, hogy a Szijjártó-féle emberek elárulva a hazájukat egy szeméttelepet csináltak az országunkból, ahonnan aki csak tud, menekül!

Hihetetlen, amit írok? Befejezésként nézzék meg az Átlásztó Tíz dolog, amit nem mondtak el neked az akkumulátorgyártásról című összefoglaló cikkét és videóját, ami 2022 októberében készült!

(Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.)

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...