BEZÁR

Közösségi média

800

Kápók, szolgák, nácik, nyilasok meg amit akartok!

Na, hol is kéne tüntetni a megalázott, megerőszakolt, tönkre tett emberek miatt, feleim? Hol kéne panaszkodni, hogy egyesek kihasználják mások tehetetlenségét a védekezésre? Mondjad csak! Tényleg elhiszed, hogy a cigánytelepeken érhető el bárminemű eredmény a megfélemlítés, az általánosítás és jogtalan önhatalom útján, eljutva így egészen a náci alsó szintre? Vagy érdemesebb lenne ott kopogtatni, ahol mozgatják a társadalmi szálakat?

Mottó: Úgy sem bírod végigolvasni, így lettél trenírozva! A háború és békébe soha ne kezdj bele!

Amikor azt látom, hogy az úgynevezett „operettkatonák” rendőrt játszanak és általában akkor, csakis akkor, ha a cigányokkal van bajuk, haragszom. Haragszom rájuk, mert tisztában vagyok vele, hogy egy vékony jégen csúszkálva törvényes és törvénytelen között, általában rasszista felhanggal játsszák az agyukat erőből, gerjesztve ezzel az egyébként is gyűlölködő és előítéletes társadalomban a cigányok elleni közhangulatot. Ellenem, egy családos ember ellen is, aki szándékosan nem akartam soha ártani se cigánynak, se nem cigánynak! Sőt közel 25 éven keresztül próbáltam fenntartani a kollégáimmal Magyarország belső rendjét! Cigány származású magyar állampolgárként.

Ezekkel a magyar önvédelmi mozgalmakkal az a bajom, hogy csak és kizárólag állami kontroll nélkül, sokszor primitív módon, képzettség nélkül, erőből akarják megoldani a dolgokat, ezzel gyengítve az állam erőszak-monopóliumát! Márpedig aki ezt teszi, az maga alatt is vágja a fát!

Az mindenképpen ellenük szól, hogy a polgárőrség, mint a civilek által, rendőrségi kontroll alatt történő közbiztonsági tevékenységét ezek a szabad csapatok valamiért rühellik. (Pedig ha tudnák milyen hatalmas nyomás nehezedett a rendszerváltást követően a rendőrségre és mekkora segítség volt a polgárőrség a rendfenntartásban, a közbiztonság és köznyugalom biztosításában, talán nagyobb tisztelettel néznének rájuk! Most ez a sok „operettkatona”, ha meglátna tíz állig felfegyverzett ukrán vagy albán maffiózót a cigánytelep kellős közepén!)


Horváth Ferenc
Horváth Ferenc
Horváth Ferenc archívumából

Ezek a vékony jégen járó emberek a maguk urai. Önkényes, emberfajta szerint válogatós rendteremtői akarnak lenni a hazájuknak! A „kuncsaftjaik” is (akik hívják őket) általában gyűlölködő, de tegyük hozzá, olykor alappal gyűlölködő emberek!
Jogászként, igazságérzettel megáldott emberként azonban kénytelen vagyok elismerni mindezek ellenére, hogy vannak konkrét esetek, amikor mégsem vagyok képes tiszta erőből megvetni őket! És ezért – már most előre kell bocsátanom – az állam a hibás. Az az állam, amelynek kormánya rossz példával elöl járva, aljas módon lop az emberektől, milliárdokat sikkaszt el a közpénzből csak azért, mert hatalomban akar maradni és még többet akar saját zsebre elrakni!

Ezek a szerencsétlenek térben és időben tévednek csak, hacsak nem annyi a céljuk, hogy kiéljék rasszista hajlamaikat. Csak remélni merem, hogy többségükben inkább sértett emberek, akik még képesek látni ennek a tolvaj fideszes bandának a politikai aljasságait, társadalommegosztó bűnét!
Csak remélni merem, hogy ők többségükben nem a Fidesz fizetett terepmunkás provokátorai! Remélem, hogy jól remélek, és akkor ezeknek a sértett, önérzetes magyar embereknek gondolkodásban el kéne jutni addig, hogy az állam nem képes vagy nem akarja megvédeni a védteleneket, a gyengéket, az időseket, a segítségre szorulókat a bűnözőktől!

Ezen gondolatsor mentén vajon hol kéne tüntetniük, hőbörögniük? A cigányok lakta területeken egy kalap alá véve mindenkit, vagy a Belügyminisztérium előtt, esetleg helyben a helyi önkormányzat vagy a helyi rendőrségi intézmény előtt? Hm? Mondjuk, mehetnének a Fidesz-székház elé is, mert lássuk be, hogy a Fidesz-KDNP-kormány teszi tönkre családok ezreinek életét, lopja el a pénzüket, tartja szegénységpórázon őket, uszít rájuk végrehajtót és rendőröket, amikor is teljesen mindegy, hogy milyen származásúak azok, akiket a kormány aljas politikája tesz tönkre.

Visszatérve a vegyes érzelmekre: olykor látom a lakossági tehetetlenséget. Látom én a lakosság magárahagyatottságát, az emberi közömbösséget, és ezért előfordul, hogy konkrét esetekben nem vagyok képes megvetni a sértett, magyar érzelmű embereket az egyébként inkább jogsértő, mint helyes fellépésük, kiállásuk miatt. Ez van!
Lássuk be: amikor a bűnöző, erőszakos emberek használják ki a gyengébb, a védtelenebb vagy idősebb ártatlan embereket, fitogtatják azokkal szembeni fölényüket, félelemben tartják, megalázzák őket vagy jogtalanul vesznek el tőlük bármit is, azaz amikor a sérelmükre szabályt sértenek vagy bűncselekményt követnek el, nincs mindig elég rendőr, nincs kontroll és gyors büntetés!
A gáz az, hogy általában a fehér fehér elleni vircsaftokba ezek a formaruhába öltözött, furcsa szimbólumokat viselő emberek nem igazán szólnak bele, pedig van ám abból is elég, de az nem éri el az ingerküszöbüket.. Az nem! Ugyanúgy, mint amikor az emberek földjeit kebelezték be a zöldbárók, vagy amikor a végrehajtó vette el a szerencsétlenek feje felől a fedelet, akkor érdekes módon nem voltak vonulgatós, egyenpólós, formaruhás, turulmadaras ősmagyarok, akik megvédték volna őket az aljaságtól. (Mondjuk, ahhoz ész is kell, ami több oldalas cikkek olvasása alapján erősödik csak!)

Vannak helyzetek, amikor a jog ismeri a jogos önhatalom fogalmát, de a képzetlen operettkatonáknak, akik közé bekeverednek a sértett emberek is, nincs ilyen jogos önhatalmuk, valójában nincs is semmiféle többletjogosítványuk, amivel rendészkedhetnének mások felett! Ha nem így lenne, ahogy gondolom, akkor nem lenne szükség az államra. A szemet szemért, fogat fogért elv érvényesülne, amibe igen sokan belehalnának, és milliónyi bűnös aljasság kerekedne ki belőle, mert bárki is az erős, könnyen képes aljassá válni, ha megérzi a hatalmát más emberek felett! Erre való az önkorlátozó rendőrség, ahol elviekben kivetik maguk közül a rasszistát, az elvetemültet vagy azt, aki nem képes a törvény betűje szerint objektíven és lehetőleg humánusan eljárni.
Ebből az okfejtésből következhet az, hogy a képzetlen, sértett, a magyarságában önérzetes ember olykor fehér bűnözők közé is keveredik? Esetleg éppen a bűnözőkkel kezd el rendőrségi kontroll nélkül együtt dolgozni a „köz javára”, olyan céllal, ami már sehogyan sem tolerálható? Előfordulhat? Bizony elő!

A rasszista, a politikai felforgató, a jogtalan önhatalmat gyakorolni kívánó, emiatt provokáló emberek mind aljas emberek, nincs mese! A kettős mérce különösen akkor látható jól, amikor a társadalom implicite elfogadja ezt a helyzetet, amíg ha a cigányok próbálnának meg rendet teremteni az őket kihasználó, lenéző, őket sértegető aljas fehéremberek között csoportosan, akkor bizony működne a rendőrség ezerrel! Az egy konkrétabb gondolat, hogy a goebbelsi propagandára hajazó Orbán-propaganda célja nem más, mint a félelemben tartás, a gyűlölködés, a különböző politikai nézeteket vallók egymásnak ugrasztása, a nép butává tétele. Ez sikerült is nekik. EZ veszélyes!

Rettentő buta lett az nép az elmúlt 12 év alatt. Ha pedig nem buta, akkor sunyi. Tudom én, ezzel nem lehet választást nyerni, ugye? Egyik jelző se jó, de közel áll az igazsághoz, legyen most tisztelet annak a kevés kivételnek, akire felnézek!

Sajnos minden oldalon azonnali a trágárság, ha valaki valamiben nem ért egyet mondjuk egy fideszesel vagy egy dékással. És bizony az állami butítás elérte azt a szintet, hogy tulajdonképpen kétszereplőssé vált a magyar politika: egy győztes volt KISZ-titkár egy mostanra már végleg vesztessé váló volt KISZ-titkárral szemben. A többiek a futottak még kategória, és bizony a Demokratikus Koalícióban sincs semmiféle erő, ami arra mutatna, hogy képes a Fideszt bármilyen eszközzel leváltani. Tagjai inkább idős emberek, nincsenek Toroczkai-féle csak baloldali erőemberei, nem tudnak felmutatni egy baloldali Budaházyt, nincs egy árva Leninfiú-szerű betyárseregük sem, és Orosz Mihály Zoltán követői sem őket támogatják, no. Ezt szögezzük le, ezt ismerjék el a dékások is! Egyedül, nem megy!

Már csak két gondolat: a fasiszta Fideszt ki fogja leváltani önök szerint? A dékások? Ugyan már! Vagy egy másik nemzeti érzelmű, de erőszakosabb csapat? Olyanok, akik a cigányok hátán kerültek be a parlamentbe? Olyanok lesznek hatalmon majd, akik rasszisták, gyűlölködők és Hitler a példaképük? Nem? Dehogynem! A fasisztákat a nyilasok és a nácik szokták követni! Olyanok, akik nem az önuralmukról híresek, de nem is a legélesebb kések a fiókban, hacsak nem kell hosszú kések éjszakáját csinálni terv és parancs szerint.

Te sértett ember, akit mások megaláztak, kihasználtak, levettek, megkárosítottak, bántották a gyerekeidet, jó helyen vagy? Biztos? Náci szeretnél lenni? Gyilkolni, üldözni, bántani, megkárosítani, megalázni akarsz te is másokat? Biztos? Nem egyszerűbb lenne a hivatalos jogorvoslatot igénybe venni? Tényleg, nem egyszerűbb lenne?
Nem egyszer leírtam: társadalmunkban kényszer ugyan, de dúl a szegények háborúja is. Igen! Az alul lévők csak egymástól képesek jogtalanul elvenni, lopni, szerezni. Feljebb a ranglétrán már igen erős a konkurencia. Az a kormány, amelyik csak ímmel-ámmal szerez érvényt a jognak, ha szegény kiszolgáltatott emberekről van szó, aljas kormány! Tegyük hozzá, hogy sok esetben éppen ez a maffiózó-szerűen kiépített Nemzeti Együttműködés Rendszere a konkurencia, amely feltétlen engedelmességet követel a híveitől, és kegyetlen megtorló az őket el nem ismerővel szemben. Lásd Iványi Gábor példáját! Ez a kormány és a sleppje lassan mind milliárdos, akiket különböző testőrségek védenek, sőt egy részük maga is rendőr, hisz a TEK nem túl régen működik, egy olyan, egykor a rendőrség kötelékéből kivetett emberrel az élen, aki valaha Orbán Viktor testőre volt! Ma újra rendőr. Tábornok. Ilyen a NER.

Az a kormány, amelyik egyre kevesebb rendőrt képes felvenni még egyre kevesebb feltétellel is, azt a kormányt csak a saját biztonsága érdekli, az átlagpolgár biztonsága kevésbé. Amikor egy kormány egyre kevesebb rendőrt állít ki az utcára azért, hogy megvédje a saját polgárait a korrupt férgektől, az erőszakos bűnözőktől, a csencselőktől, a birtokháborítóktól, az aljas spekulánsoktól, annak a kormánynak mennie kellene a süllyesztőbe, mert lehet, hogy direkt építi le a rendőrséget és hagyja meg belőle azt a magot, ami neki feltétlen híve. Hasonló játszódik le most a honvédeknél is. Azok maradnak, akik a Fidesz feltétlen hívei, a többi mehet, amerre lát, akár parkettás vállappal is. Majd megy a helyére valamilyen új fideszes titán, aki hasonlít a köztársasági elnök férjére, és neki is van befolyásos rokona! Mondjuk, kap egy címzetes alezredesei beosztást huszonévesen, mint az a kislány, aki miatt törvényt kellett módosítani, mert nem volt még főiskolája, de nagyon akarták, hogy államtitkár legyen, és lett!

Na, hol is kéne tüntetni a megalázott, megerőszakolt, tönkre tett emberek miatt, feleim? Hol kéne panaszkodni, hogy egyesek kihasználják mások tehetetlenségét a védekezésre? Mondjad csak! Tényleg elhiszed, hogy a cigánytelepeken érhető el bárminemű eredmény a megfélemlítés, az általánosítás és jogtalan önhatalom útján (ami rombolja a jellemet), eljutva így egészen a náci alsó szintre: vagy érdemesebb lenne ott kopogtatni, ahol mozgatják a társadalmi szálakat? Na, hol érdemesebb tüntetni? Esetleg a Belügyminisztérium előtt, hogy állítson ki több rendőrt, akár legyenek jól fizetett önkormányzati közösségi rendőrök is jó sokan, akikben megbíznak a polgárok? Szerinted ki a ludas? A hatalommal és jogalkotással felruházott kvázi bűnözők, vagy a cigányok egy része, akik aljas és bűnös úton élik túl a holnapot? Hasonlóan sok-sok még aljasabb fehér polgártársaikhoz.

A végén – hátha elkerülte a figyelmeteket – hadd utaljak a nyilas házmester lélektanára! Legyen ez jegyzet a jegyzetben!

A fehér nyilasok lélektana

Mottó: Félni sosem könnyű..

Félni régebben sem volt könnyű Magyarországon. A nyilaskorszak idején sem. Hogy is volt ez? Lehetne ma is? Igen, tényleg? Most is vannak harácsolók? Vannak! Rettenetes a gazdasági rendszer? Rettenetes! Keszekusza a politika? IGEN! Orbán Viktorról már más országok képviselői is azt mondják, hogy ő nem MAGYARORSZÁG, a csicskásai, tolvaj lóti-futijai pedig pláne nem! Terelésnek jók ezek az ostoba szabadcsapatok, amelyek erőből akarják megoldani a mély társadalmi igazságtalanságokat? JÓK. Köthetők parlamenti pártok képviselőihez ezek a hőbörgő nagyszájú emberek? IGEN. ÉS IGEN. Együtt tüntettek 2012 nyarán Devecserben és szidalmazták, kővel dobálták a cigányokat a saját környezetükben. Ezek volt a rendbontók Cegléden is! IGEN: a Jobbik és a Torczkai-féle párt a cigányok hátán jutott be a magyar parlamentbe. Toroczkaiék azt rebegik sok helyen, hogy a Fidesz segítségével… Én most így lazán azt mondom, a nácik már a parlamentben vannak, remélem, a Fidesz nem hozza el nekünk a spájzba az oroszokat…

No, nézzük a nyilaslelkületet, amit minden megfélemlített emberbe be lehet oltani!

a.) A nyilasok elkezdenek ellenségképeket gyártani. Zsidókat, cigányokat, melegeket, értelmiségieket pécéznek ki, akikről azt állítják, hogy miattuk vannak nagy bajok az országban.

b.) Az átlagemberek maguktól sokan nem bántanák ezeket a kipécézett embereket, de elkezd bennük dolgozni a félelem: ha megvédem őket, ha melléjük állok, lehet, hogy az én családomat is bántani fogják vagy engem tesznek börtönbe.
c.) Az átlagember fél, szégyenérzete van, hogy nem mer kiállni a bántalmazott embertársai mellett.
d.) Közben tolják a propagandát, hogy ő is a fehér felsőbbrendű faj része, a nagy magyar nemzet tagja. Neki is kötelessége küzdeni az ország parazitái ellen.
e.) Sír a szégyentől. Fél a sajátjaitól, akik megőrültek. Fél azoktól, akik az eddig elfojtott állati ösztöneiket élik ki embertársaik felett az ő szeme láttára, és nincs, aki megbüntesse őket.
f.) Félti a családját. Érzi, ha nem vall színt, ezek simán megalázzák, megverik, a gyerekeit tönkre teszik..
g.) Sír, majd dühös lesz tehetetlenségében.. És elkezd „önigazolni”.
h.) Végül is ő fehér. Végül is a zsidó bankárok, uzsorások teszik tönkre a magyarokat, a cigány lopja ki a szemüket, az a rohadt értelmiségi is a lépcsőházban, hányszor felébe keveredett a vitákban. A melegek meg isten ellen való dolgokat csinálnak.
i.) „Adj egy pisztolyt, lelövöm én még az anyjukat is, hisz igazad van, diktátor! Vagy ők, vagy én. Akkor inkább ők!”
j.) „Maguknak köszönhetik! Én tiszta fajú magyar árja vagyok! Ennek a háznak én vagyok a házmestere!”
k.) „Add ide azt a karszalagot, add ide a pisztolyt, majd én itt fenntartom a rendet, ne félj! A családom rá a garancia, hogy aki titeket szid, az meghal, aki zsidó, cigány, meleg, itt nem maradhat. Azt az értelmiségit meg most lelövöm, engem a nemzet fehérbőrű tagját ezek nem szégyeníthetik meg sehol és többé már sohasem, mert már halott is.”
l.) Sokan így váltak a félelemtől gyilkossá, és amikor a szerepük szerint a hatalom mámora is megérintette őket, akkor már nem féltek, hanem egyetértettek mások kivégzésével, mert meghasonultak önmagukkal.

Gyáva – de olykor érthető – félelemben növesztett, túlélési kényszeren alapuló önigazolásukat az emberek megteremtik saját maguknak. A propaganda és a tömegpszichózis célba ért akkor is, és most is. És ha azt hiszed, hogy ez csak háborúban működik, hát nagyon tévedsz.
Ezernyi helyen ma sem vetik ki magukból a kisközösségek a mocsok embereket, mert az átlagemberek félnek az erőszakos, „hatalmas”, gyilkoshajlamú emberektől, akik vagy így vagy úgy a törvény felett állnak. Ezért hódolnak be a féreg polgármesternek, az erős vadfehérnek, de ezért viselik el a cigány stricit, a drogdílert vagy az uzsorást is. Sőt, ha annyira félnek, vagy van bennük rá egy kis hajlam, inkább beállnak „katonának”, kápónak, elnyomónak közéjük, mert az egy jobb és biztonságosabb státusz számukra, mint ha ellenállnak és ők lesznek az áldozatok!
Minden esetet külön-külön kell vizsgálni, és nem elfogultan, merthogy ez fehér vagy ez cigány, vagy bármely más fajta-féle megközelítés szerint!
Ki az agresszor és ki az áldozat, erre kell figyelni!


A Fidesz-KDNP-nek akár érdeke is, hogy békétlenséget teremtsen az emberek között, mint ahogy azt Toroczkaival az élen tették is 2006-ban. Ott kezdődött az erőszak, ami akár már néhány napon belül átcsaphat nyilasszerű kisemberek gyilkos dühébe, ha ők úgy akarják!

Ti mit akaratok, magyar emberek? Kitartani a végsőkig, esetleg behódolni és embereket ölni. Leírtam, könnyű addig eljutni, ha ezt akarjátok!
Lassan összeáll a túró, amiból újra fröcsöghet a vér! Ezt akarjátok?

(Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.)

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...