BEZÁR

Közösségi média

800

Terítek egymondatokban

Magyarország egy szennyes kis pötty ebben a játszmában.


Putyin és Orbán

Facebook

Mottó: Gyanítom, hogy a propagandától való függőséget egy szép napon fel fogják venni a mentális betegségek közé. Végül is az agyunkon átfolyó információáradat folyamatosan hatással van a tudatunkra, ahogyan egy folyó is szüntelenül alakítja a saját medrét. A téves információ hatására először téves gondolataink támadnak, majd idővel fiziológiai szinten is átalakul az agyunk, hasonlóan a skizofrénia elleni gyógyszerek hatásához. Szergej Geraszimov

Saját véleményen alapuló elképzelt szituációk és „horváthferis” gondolatok következnek:

Kormányhozzáállás a magyaroknál

Putyin a barátunk, az Európai Unió az otthonunk, mi pedig a magyarok vagyunk. A legjobbak. Mindig. Tudathasadás, üzérkedés, kasszafeltöltés. Barátom! Kell a pénzetek! Hajlok, de nem török, amíg meg nem kapom a pénzt. Megszavazom de kilógok a sorból. Mindent Brüsszelre fogok. A vége: Brüsszel hazudott, ti majd megerősítitek nekem három millióan a 10-ből (nálunk az már 2/3-ad), és én megváltom a világot nektek, ki tudja, hányadszor. Fasiszta demokrata vagyok, skizoid hajlamokkal. Bármik is lehetünk! Éljen Hatvanpuszta és sleppem! Ne féljetek! Olyan határozott leszek, úgy fogom ingatni a fejem, mint a Szijjártó az európai ársapkára. Igencsak megszívná a kis vakcinaárus Marco Polo barátunk, ha fixáras lenne az energia! No meg mi is, a slepp! Nektek meg mindegy! Ti úgy is fizettek, mint a katonatiszt! Kell az áfa és a rendszerhasználati díj! Lölő már kezdett lázadni, hogy európai uniós forrás!

Putyin

Gyarmatosítás. Biden a hibás. Megvédem az emberi értékeket és az orosz hegemóniát a térségben. Itt nem lesz egy buzi sem. Migráns sem. Náci sem! Engedetlenség sem! Az Eurázsiai Unió vezére akarok lenni. Felszabadítom, akiket akarok, és akkor, amikor akarom, ezért lerohanom Ukrajnát, lesz emberanyag, egy kis ásványi nyersanyag is, meg minden. (Csak védekeznek ezek a nyomultak a demokráciám ellen! Bidenék pedig segítik őket, meg az EU is, kivéve néhány kiskutyámat.)
KGB-s múlttal, orosz kényúr létemre a legjobb demokrata vagyok, ezért teljesen jó, hogy az oroszok által megszállt területeken kalasnyikovval a hátukban az orosz átállásra szavaztak 98%-ban. A többi is csak statisztikai hiba lehet. Most, hogy orosz föld lett újra a Donyeck-medence és környéke igazi álfüggetlen demokráciával, úgy meg védem, hogy a szemetek is kiugrik, nyulak! Hát, ki a király? Eddig is ki volt? Csaholtok. Szankciózgattok. Én pedig a szemetek előtt belefalok egy országba, kutyák!

Hallgassuk meg, milyen egy orosz vezető demokrata!

Az Európai Unió

Duráknak látszom, de nem elég annak látszani, az is vagyok. Ámde, ha nem lesz fizikailag is háború, a nagy lepukkanást (mármint a lakosság nagy lepukkanását), fejlődés fogja követni. Tulajdonképpen csak egy kényszeres, gyors, zöldprogram zajlik. Putyin meg mehet a fenébe! Játsszon csak! A sajátjai fogják eltüntetni, mint ahogy ő is eltüntetett már néhányszáz embert.. Majd jó lesz nekünk a megmaradt Ukrajnával üzletelni. Közelebb lesznek az amcsik is. Helyre jövünk. Egy kis együtt szenvedés valódi háború nélkül, csak jól jöhet az európai morálnak.

Az Európai Parlament

Sokan vagyunk. Választott képviselői vagyunk a hazánknak. Mégis súlytalanok lettünk. Hiába jelezzük a problémákat, a töméntelen sok szűrő amortizálja a cselekvési akaratot, és végül az államfők haveri alapon eldöntik, hogy mi legyen. Orbán Viktor Magyarországa kakukktojás közöttünk. Hintapolitikája, demokráciája taszít minket!

Biden

Örülök, ha nem alszom el, de ilyen a politika. Ukrajna szenved, az oroszok szenvednek, az EU lakosság szenved, nekünk pedig ez csak egy kis business! A felállás hasonló, mint Ázsiában szokott lenni, csak a szereplők most itt fehérek. Ennyi a különbség. Semmi több. Ukrajna egy jó kis maffiózó állam, öröm lesz velük üzletelni, demokráciára nevelni, mert most még egy kicsit nyersek. Amivel most tartoznak azt se tudják még vagy 50 év alatt sem megadni. Jó gyerekek leszenek ők! De jól harcolnak, mondjuk ki. Putyin beléjük szaladt arccal, de a fal adta neki a másikat. A sajátjai fognak taposni a testén. Mondjuk, lehet, hogy nem, de nem is számít. Teszi a dolgát, és mi is. Általában vannak vesztesek.

Az olajországok

Éppen ideje, hogy most a fehérek szenvedjenek. Olaj van. Úgy teszünk, mintha mi sem történne. A kereslet meghatározza a kínálat milyenségét. Jó drágán megkapjátok, amit csak akartok. Mint ahogy eddig is, ti erkölcstelen, hitetlen, gyilkos banda!

Kína

Az üzlet a fontos nem a morál. Már durván bent vagyunk az Európai Unióban. Segít nekünk néhány segdugacs is, mint ez a kommunista Viktor is. Mekkora arca van! Úgy hazudik, mint a vízfolyás, de nekünk jó kiskutyánk lesz. Putyin is használja. Majd adunk neki egy csomó pénzt. Csepelre is fáj a fogunk olyan 30 éve. Rizsi Sziszit megtesszük kádinak. Végül is, ha gazdasági válság van Európában, akkor Putyin a nagy pofája ellenére gyengül, az amcsikat leköti a játszma, azon csak nyerhetek. Te Putyin, mennyiért is adod a gázt meg az olajat? Mennyit engedsz a feléből? Szólj, ha hitel kell! Ha így folytatódik a trend, lehet, hogy még beletaposok a szádba is. Egy kis annektálásnak tőled én se leszek ellene, ha medvéből kutya leszel!

India

Ha valami olcsó, az kell. Fejlődő ország vagyunk. Mit bánunk mi egy kis fehérháborút tőlünk messze.

Afrika – Dél-Amerika

Vonunk egy vállast. Ha valaki üzleti területet veszít, van másik árus. Marhaság az, hogy az ukrán búza miatt juj, de meghalunk Afrikában. Majd jön árú máshonnan. Csak tudnánk fizetni és lenne vizünk.. Brazília és a többiek: Ha van pénz, lesz búzátok meg amit akartok. Ha nincs, irány „migrálni”!

Izrael

Hallgatunk, figyelünk, üzletelgetünk. Ez nem a mi játszmánk ma, még!

Szóval zajlik a világ gazdasági újrafelosztása. Magyarország egy szennyes kis pötty ebben a játszmában. Az állami folyamatos és már-már tökélyre fejlesztett agymosó propaganda orwelli, 1984-es magasságokba repíti az arra fogékony sunyi, erkölcs és morál nélkül élő, mások szenvedésére közönyös magyarokat. A cél, hogy elfeledjük, mennyit és milyen sokszor lopott ez a kormány tőlünk, hogy kerültünk ebbe a helyzetbe, és hogy bármikor lehessünk egy casus belli. Bizony! Bármikor lehessünk egy háborús ok! Orbán a nagy békéjével olyan, mint puska nélkül menni a háborúba! Ott dögöljön meg Ukrajna, csak mi legyünk gazdagok! Mert mi vagyunk a magyarok! A legkülönbek! Valahogy mindig elkerültük a győztest eleddig. Románia vaskupolát vesz. Előretolt helyőrsége ő az EU-nak érzi, hogy közel van Putyin. A kormányunk pedig szeretne közel kerülni az oroszokhoz. Aztán majd sírunk megint…

A szomszédunkban háború dúl! Ez veszélyes! Szegény németek, szegény franciák, szegény svédek meg fognak fagyni a télen, de mi nem, mi üzérkedünk a gázzal, olajjal, vakcinás Petike a garancia erre, és ti meg fizettek. Annak ellenére, hogy mi adunk nektek a sajátotokból. A kormánynak így jó, holnap este hozunk még egy rendeletet. Ha nem jó a kormánynak, kilépünk az EU-ból és belépünk Putyinhoz. Ugyanis a magyar nép már képes lenne ölni is. Hamarabb létrehozna egy újabb budapesti gettót, mint ahogy azt bárki is „kéri”! Mint akkor anno.
Pacsizni Salvinivel és Toroczkaival, és nyilas házmesterként lelőni valakit, csak úgy! A „cigókra” is úgy haragszanak, mintha erre tanítanák őket. Nomeg az a rohadt 3,5 millió, akiket Viktor otthagyott az út szélén őértük (hogy munka nélkül gazdagodjanak), no azok még csak az igazi gazemberek! A Márki-Zay a hibás, a Márki-Zay a nagy lopós, nem a Fidesz! Nem igaz, hogy Viktor miniFeri lett, hát megtartotta a rezsicsökkentést, nem? Végül is még nincs is nekünk olajstop vagy gázstop, de október 1-től a fél országot leöljük, mint a disznót! Viktor perzseli fel az országot is!
Lefagyasztjuk az önkormányzatokat, az iskolákat meg mindent is. Le mi! Mi vagyunk a magyarok! Jaj, azok a szegény németek! Meg a norvégok is. Anglia padlón van, nem tudtátok? Mi vagyunk a magyarok! Nekünk mindig volt és lesz is gáz, Peti rá a biztosíték, tudjátok, a vakcinás-lélegeztetőgépes Peti. Valamit vizsgálódnak lélegeztetőgép ügyben, de az Petiig nem érhet fel, jó üzleteket kötött. Emlékeznek még? Tízmilliós lélegeztetőgépek miatt nyomoznak Szlovéniában, mert az ottani ügyészség szerint feleannyiért is beszerezhetők lettek volna. Magyarország közel 19 milliós darabáron vásárolt be az eszközökből. A legfőbb ügyész szerint a rendőrség feladata eldönteni, ez felveti-e a bűncselekmény gyanúját.

A külföldi üzlettársak meg lehet, hogy már börtönben vannak? Kit érdekel! Mi vagyunk a magyarok! Csak nézzetek rá, ő modern hős! A felesége lassan meg sem ismeri. Értünk megy! Bocs. Értem megy, amerre lát.

Ne nézzenek M1-et, mert meghülyülnek!
Nézze az Európai Bizottság két hétig, és nemhogy pénzt nem ad a magyaroknak, de fizikai blokáddal veszi körbe őket, nehogy megfertőzzék a többit!

A belső bajok arra mutatnak, hogy az ellenzék már békaként megfőtt a saját fazekában (szart sem érnek). Addig nyálaskodtak, hogy végük. Persze ehhez a durva aljassághoz, az ellenzék leépítéséhez, igencsak kellett a Fidesz és a tanácsadói, nomeg a magyar népmentalitás: a „kit érdekel”, én jól élek. Néha még hagynak lopni is.

Egypártrendszer van Magyarországon. Újra „a párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke”. Van, akiknek ez tetszik! Majd a kínai dolgozó nép, az orosz proletárok, meg a többi feltámad és lesz a nagy ősközösséghez hasonló magántulajdon nélküli társadalmi, ahol a termelőeszközök és a termelési javak mind-mind a dolgozó nép kezében lesznek! Őrület. Őrület! És tényleg egy az utunk, csak „feltőkésítve”, egy politikai maffiahálózatban, ahol szart se fog kapni a proletár soha. Adózni azonban hagyják majd! No, az a béke, az pont olyan, mint a szocializmusban. A szomszéd tehene nem számít, csak a mi patkányunk!

Foglalkozzanak inkább a Tar-túrával, ha valami emberibb és értelmesebb dologgal akarják tölteni az idejüket!
Csak dokumentáltam a saját szemszögemből, mint ahogy eddig is. Korának meg nem értett véleményformálójaként próbálom visszafordítani a sületlenséget, az aljasságot, a butaságot abba az irányba, ahonnan gerjesztik! Azt a, hogy ez milyen nagyképűen hangzik! Sokk vagy sok? No, de legyen egy kis önbizalmunk, nem igaz? Nem csak Viktornak van itt szája, kérem!

Kellemes hétvégét Önöknek!


Putyin és Orbán

Facebook

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...