BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Azonnal zárják be az új nagyerdei játszóteret!

A debreceni polgármester meg akarja várni, hogy egy gyerek kitöri a nyakát?

A Leszakadt egy mászóka a napokkal ezelőtt átadott, 1,5 milliárd forintos debreceni Sziget-kék játszótéren című cikkünkre reagálva írta az alábbi levelet a Debreciner szerkesztőségének KI olvasónk.


Sziget-kék – Debrecen, Nagyerdő – játszótér
Sziget-kék, Nagyerdő, Debrecen
Lakossági kép

„Azonnal zárják be az új nagyerdei játszóteret! A debreceni polgármester meg akarja várni, hogy egy gyerek kitöri a nyakát? Én nem értek hozzá, hogy ilyenkor melyik hivatalnak kell intézkedni, de ha Papp László polgármester nem hajlandó rá, akkor intézkedjen Rácz Róbert megyei főispán, vagy tetessen lakatot a kapujára a városi rendőrkapitány, de valaki tegyen valamit, mielőtt súlyos baleset következik be. Azonnal vizsgálják át alaposan az összes játékot, épületet! De ne a kivitelező fideszes cég, hanem valami megbízható szakember csapat.
Azt javaslom addig is, amíg nem hajlandó valamelyik illetékes tenni, a szülők és a nagyszülők ne vigyék oda a gyerekeket!
Papp László meg bocsánatot kérhetne!”


Sziget-kék – Debrecen, Nagyerdő – játszótér
Sziget-kék, Nagyerdő, Debrecen
Lakossági kép

Köszönjük a levelet! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...