BEZÁR

Közösségi média

REGGELI FELES

Tényleg csak egy ember?

Itthon divatos, megszokott, anyatejjel magunkba szívott dolog kicsinek érezni magunkat, akik egyedül vannak, nem hozhatnak változást, és amúgy is, maradjunk csendben.

Sajnos vagy sem, Instagram-függő vagyok és élek-halok a motivációs oldalakért, legyen szó környezettudatosságról, jógáról vagy giccses, romantikus oldalakról. Az egyik ilyen oldalon pillantottam meg azt a rendkívül okos megállapítást, ami így hangzott: „Ez csak 1 db szívószál – mondta 7 milliárd ember”. És hopp, máris rengeteg teknős orrából húzhatnánk ki azt a bizonyos 1 darab szívószálat. De mielőtt teljes siránkozásba süllyednénk, fordítsuk meg ezt. Én, mint 1 egész darab ember nemet mondok a szívószálra és az egyszer használatos műanyag zacskókra. Mondta ezt 7 milliárd ember. Vigyük tovább, és mondjuk azt, hogy én, mint 1 egész darab ember biciklivel közlekedek inkább. Mondta ezt 7 milliárd ember. Aztán mivel kommunikációs síkon is van bőven tanulnivalónk, tegyük fel, azt mondom, mint 1 egész darab ember, hogy a boltban minden pénztárosnak szép napot fogok kívánni, miután fizettem. De ezt is 7 milliárd ember mondja.

És akkor még arról megint nem beszéltünk, hogy a jó példa ragadós, tehát minimum még 1 egész darab ember fog követni téged. Aztán őt is még egy, és így szépen zárulhat a pozitív kör.

Értitek?


bálna - szemét
„Ez csak 1 db szívószál – mondta 7 milliárd ember”

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...