BEZÁR

Közösségi média

Kósa Lajos is Ulbert Mónikát támogatja – Délmagyar, Szegeder

A Fidesz országos alelnökével (aki egyben Debrecen egyik országgyűlési képviselője is) gyűjtött aláírásokat,és kopogtatott be a helyiekhez Újszentivánon Ulbert Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Újszentivánon jövő héten vasárnap lesz az időközi választás, ahol a település polgármesteréről és a képviselő-testület tagjairól is döntenek.

A KESMA kötelékébe tartozó Délmagyar hírportál számolt be arról, milyen kampánytevékenységet folytatott Kósa Lajos Csongrád-Csanád megyében. Mint írják, „Kósa Lajos azt mondta, hogy azok a politikai erők, amelyek képesek „normálisan” együttműködni, azoknak van esélye végrehajtható programot készíteni, erre pedig a Fidesz-KDNP pártszövetség képes. Emlékeztetett a tavaszi választásokra, és arra, hogy az emberek arra bízzák a vezetést települési szinten is, akik képesek nemzetben gondolkodni és a mindennapokban is képviselni őket.”

Kósa Lajos

delmagyar.hu

Kósa Lajos újoncnak számít errefeléírja a Szegeder független online újság, ami emlékeztet arra is, hogy miért van szükség időközi választásra Újszentivánon.

További részletek a Délmagyar és a Szegeder cikkeiben olvashatók.

FRISSÍTÉS!
A Szeged melletti mintegy 1900 lakosú község képviselő-testülete február 9-én döntött feloszlatásáról, miután a települést 2006 óta vezető Putnik Lázár (független) polgármestert – és két társát – nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás, valamint hűtlen kezelés gyanúja miatt őrizetbe vették.
A valasztas.hu-n olvasható adatok szerint az érvényesen szavazók közül 324-en Bodó Imrét támogatták. Binszki Olivér (független) 291, Ulbert Mónika, a Fidesz-KDNP jelöltje 220, Maczelkáné Minyó Judit (független) 40, Waltrich Csaba (független) 10 szavazatot kapott. (mti)

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...