BEZÁR

Közösségi média

REGGELI FELES

Nyúlsz már a kolbászért?

Esőke, dugd már ki az orrod a takaró alól, hát megyünk sétálni, mindjárt bepisilek! Viselkedj már igazi kutyaként, ne szégyeníts meg!


Aayla - kutya
Aayla
Törő Vanda

Na, végre, igen, nyakörv, póráz, oké! A kolbászt eltetted? Nem? Ott van a jutitartód a széken, a kolbász a hűtőben, csak rakd bele az egész rúddal, és nyomás!

Megint ez a fránya lift, kis, zárt terület. Klausztrofóbiás vagyok, de ezt Gazdi nem tudhatja meg. Oké, 3. emelet, 2. emelet, 1. emelet, és leértünk, végre, gyerünk, nyomás, nyissad már az ajtót, mindjárt bepisilek!

Imádom ezt az érzést, friss levegő, napsütés, zöld, és végre pisilek, közben persze hunyorogva napfürdőzök, mert Gazdi siet, gyorsan ki kell mindent élvezni.

Esőke, menj már arrébb, azt a botot én akartam! Nem baj, akkor keresek egy kutyát, akit megugathatok! Ugyanis ha abbahagyom az ugatást, Gazdi kolbásszal jutalmaz, ez a sztárgázsim.

Ott is van Lia, tejóég, még mindig gáz a bundája, hát nem jutott el azóta se kozmetikushoz? És még ő néz rám szúrósan, na, adok én neked!

’Elég legyen, Aayla, fejezd be! Ejjj, TE!!!’

Najólvan, befejeztem, rád nézek, a számat is kinyitom kicsit, hogy mosolyt imitáljak. Szóval adod a kolbászt?
Ó, igen, ez még mindig finom, hopp, egy büfi kicsúszott. Van még? Ja, hogy sietünk, oké, akkor gyorsan tolok néhány háromlábon pisit, ez nem csak a kanok kiváltsága, el ne felejtsék az itt lakók.

Csáó, Boni! Látod, mennyire menő vagyok? Ne, ne gyere ide, úristen, eszedbe se jusson rájelölni az én pisimre! Mondom, hogy ne gyere ide, MENJ MÁR INNEN, EZ AZ ÉN HELYEM!

’Elég legyen, Aayla, fejezd be! Ejjj, TE!!!’

De hát nem érted, hogy el akarja foglalni a helyemet?!

’Elég legyen, Aayla, fejezd be! Ejjj, TE!!!’

Azt hiszem, ezt a kolbászosdit bebuktam most, mert arrébb rángatott Gazdi. Bezzeg, ha nem lenne rajtam póráz, Bonit messze kergettem volna a helyemről! Na, nyúlsz már a kolbászért? Nem? Miért nézel rám ilyen csúnyán és miért vagy ilyen ideges? Én csak megvédtem magam, ha hallottad volna, hogy feleselt Boni közben..

Nemár, ilyen hamar megyünk is fel!? De hát alig nyújtóztattam ki fekete testem, naaaa, maradjunk még!
Esőke, segíts már, én nem akarok még felmenni!

És ha szépen nézek, és melletted sétálok, kecsesen a popómat is riszálom, akkor megyünk még egy kört, és kolbászt is kapok? Ja, hogy rám se nézel és a kolbászért sem nyúlsz. Akkor menjünk.

De délután kiviszel az erdőbe szaglászni? Mint tegnap? Megbeszéltük?

– Aayla reggelét lejegyezte: Törő Vanda –

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...