BEZÁR

Közösségi média

Találkozzunk! – Hároméves a Debreciner

Születésnapi közvetlen alkalomra invitáljuk azokat az olvasóinkat, akik kedvelik az újságunkat.

2019 júniusának közepén indult a Debreciner online újság. Közel ötezer saját cikkünk, majd’ húszezer eredeti fotónk jelent meg ebben a három évben, van videócsatornánk, egyre ismertebb a podcast műsorunk, a közösségi hálón tízezrek követik oldalunkat. Számos írásunk volt nem kevés hatással a helyi kulturális és közéletre, hivatkozott ránk igen sokszor az országos média, mutatván: a fővároson kívül is van élet, helyben is van feladata a felelős újságírásnak.

szerk - Debreciner 3 éves

debreciner.hu

Újságunk, a Debreciner évfordulója alkalmából szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt június 15-én, szerdán 18 órára a Malterbe (Debrecen, Baross utca 16.), ahol oldottan nyitott szerkesztőségi értekezlet keretében alkalmunk lesz kötetlenül beszélgetni közös dolgainkról, múltról és jövőről.

Figyelem! Kést, villát hozzatok, hogy éhen ne maradjatok! A kellő időben érkezők tortára is számíthatnak, de műanyag villát nem adunk. Aki evőeszközzel szereti megenni a süteményt, az hozzon magával otthonról! A kés pedig a debreceni páros elfogyasztásához lehet szükséges.

Továbbra is célunk az, hogy a kevés – pártoktól és mágnásoktól függetlenül dolgozó – magyarországi lokális újság egyikeként folytassuk munkánkat, éljen tovább a Debreciner, tegyük, tehessük a dolgunkat.

Invitáljuk olvasóinkat, köszönjük támogatásukat, mert nélkülük nincs, nem lehet Debreciner![/i]

A Facebook-eseményoldal itt található.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...