BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Újabb fakitermelés a Nagyerdőben

„Tavasszal, nyáron még érintetlen volt az erdőnek ez a része.”


Nagyerdő - fakivágás

Borbély Tibor

„Tudtok valamit a Pallagi úti természetvédelmi területen zajló fakitermelésről? Valami történik ott. Útszélesítés, új utak az erdőben, egészséges fák lefektetve. Évek óta járunk oda gombászni, de ilyet még nem láttunk. Tavasszal, nyáron még érintetlen volt az erdőnek ez a része. A kivágott rönkök nekem nem elszáradtnak tűntek, főleg azért, mert az erdőnek abban a részében nem igazán láttam még lábon elszáradt fát. Beljebb van, de azok most is ott álnak, azokat nem vágták ki. A fotók szeptember 4-én készültek. A Google térképén a kis út koordinátája az erdőben: 47,5741766, 21,6303621. Az út mellett jobbra egy tábla, miszerint természetvédelmi terület” – írta a szerkesztőségünknek küldött fotóihoz Borbély Tibor olvasónk.


Nagyerdő - fakivágás

Borbély Tibor

Nagyerdő - fakivágás

Borbély Tibor

Nagyerdő - fakivágás

Borbély Tibor

Nagyerdő - fakivágás

Borbély Tibor

Nagyerdő - fakivágás

Borbély Tibor

Hasonló témában egy hónappal ezelőtt megjelent olvasói levél és az illetékes akkori válasza itt olvasható: Elszállításra váró kivágott fák a Nagyerdőben.

Köszönjük a fotókat és a hozzájuk írt sorokat! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...