BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY

Négy óvodás közreműködésével vágta el a szalagot nyolc felnőtt

Beszámolt róla az országgyűlési képviselő, de az általa publikált fotókon nem látszottak a „szalagtartók”.


Tiba István

Facebook

Tiba István (Fidesz) hajdú-bihari országgyűlési képviselő október 9-én gazdag programjáról számolt be közösségi oldalán: a hajdúnánási behajtási ünnep mellett örömteli balmazújvárosi történésekről
is.

Az utóbbiakról így írt (szó szerint): „Ma Balmazújvároson Hálaadó Istentiszteleten vettem részt, a Református templom felújítása illetve az újonnan elkészült óvoda átadása alkalmából. A templomból az óvodához mentünk. Öröm volt látni, hogy milyen csodálatos környezetben fogják tölteni a kis ovisok a napjaikat. Gratulálok mindenkinek!”

A Balmazújvárosi Református Egyházközség közösségi oldalán találtunk a Tiba által emlegetett eseményekről egy 305 fotóból álló galériát,
benne az alábbi képeket a szalagvágásról, amit nyolcan végeztek el négy óvodás közreműködésével.


Tiba István

Facebook

Tiba István

Facebook

Tiba István

Facebook

Tiba István

Facebook

Tiba István

Facebook

Jól van ez így? Ha már óvodáról van szó, mi lett volna, ha a képviselő úr és a püspök úr húzta volna ki a nemzeti szalagot az óvodások elé, hogy ők vágják át ünnepélyesen? Ja, hogy olló nem gyerek kezébe való! Csak tálcán tartani a nagytiszteletű politikusok és egyházfik elé? Jól van ez így?

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...