BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Nem nyílt világkiállítás Debrecenben!

Bár Papp László polgármester erről adott fényképes hírt a közösségi oldalán. A vezető fotón ő látszik élesen, a méltatandó festmények egyike pedig homályosan.


Papp László
A fotó jobb oldalán Papp László látható
Facebook

Kétségtelen, hogy egészen kivételes kiállítás nyílt a napokban a debreceni Modemben, amit – tudomásunk szerint – még az intézmény korábbi vezetése kezdeményezett, készített elő.

De nem „világkiállítás”, ahogy azt Debrecen polgármestere híreli. (A városvezetői „világkiállításos” poszt fotóinak felén egyébként maga a polgármester fedezhető fel.)


Papp László

Facebook

De ne feledjük a polgármester szavát: „Világkiállítás nyílt Debrecenben!” Vélhetően csak valami vicceskedési szándék állhat Papp szövegének hátterében, s reméljük, nem arról a kisebbségi komplexusról van szó, ami rendre felüti a fejét egyes debreceni városvezető politikusok önértékelési zavarokkal terhelt nagyravágyó lelkében. (Ennél absztraktabbul nem tudtuk megfogalmazni az előző mondatot.)


Papp László
Az egyszerűen elegáns hölgy a Modem igazgatója
Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...