BEZÁR

Közösségi média

Pósán László képviselő vezet a hajdú-bihari politikusok facebookos hirdetési költéseiben

Bárki megtekintheti, hogy mennyi pénzért reklámoztatták magukat a közösségi hálón a jelenlegi országgyűlési képviselők és azok, akik a helyükre szeretnének lépni.


Facebook

variety.com

A politikai kommunikáció legfőbb lakossági terepévé a Facebook lépett elő már jó ideje Magyarországon. Leginkább itt találkoznak a néppel a politikusok, így természetesen ezen a felületen is elhelyezik, elhelyeztetik fizetett üzeneteiket. Az itteni költéseket bárki figyelemmel kísérheti, a Facebook ma a szeptember 12. és 18. közötti adatokat mutatja legfrissebb összegzésekként.

Az alábbi listában azok a hajdú-bihari országgyűlési képviselők és ellenzéki képviselőjelöltek szerepelnek, akiknek ebben a hét napban megjelent fizetett hirdetésük a Facebookon.

Pósán László országgyűlési képviselő (Fidesz) 155 162 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség.

Varga Zoltán országgyűlési képviselő és ellenzéki képviselőjelölt (DK) 145 609 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Demokratikus Koalíció (96 924 forint) és Varga Zoltán Imre (48 685 forint).

Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) 140 670 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség.

Szabó Bence ellenzéki képviselőjelölt (LMP, Momentum) 64 517 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Momentum Mozgalom.

Tóth József ellenzéki képviselőjelölt (DK) 62 199 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Demokratikus Koalíció.

Mándi László ellenzéki képviselőjelölt (Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd) 34 619 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Momentum Mozgalom.

Vitányi István országgyűlési képviselő (Fidesz) 31 022 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség.

Kiss László ellenzéki képviselőjelölt (Jobbik, LMP, MMM, Momentum) 24 835 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Momentum Mozgalom.

Pálinkás József ellenzéki képviselőjelölt (Jobbik, MMM, ÚVNP) 22 116 forint. A hirdetéseket finanszírozta az Új Világ Néppárt.

Kosztin Mihály ellenzéki képviselőjelölt (MMM, Momentum) 20 249 forint. A hirdetéseket finanszírozta Kosztin Mihály.

Szórádi Sándor ellenzéki képviselőjelölt (MSZP, Párbeszéd) 5264 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Párbeszéd Magyarországért Párt.

Tömöri Zsolt Sándor ellenzéki képviselőjelölt (független) 3107 forint. A hirdetéseket finanszírozta a Böszörményi Harmadik Oldal Egyesület.

Vaszkó Imre ellenzéki képviselőjelölt (DK) 1346 forint. A hirdetéseket finanszírozta Vaszkó Imre.

Szeptember 12. és 18. között két párt helyi szervezete hirdetett a Facebookon:

Momentum Debrecen 64 786 forint.

Fidesz Debrecen 44 014 forint.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...