BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Ismét Kósa Lajos és Papp László vezet a jó hírekben

A debreceni önkormányzati televízió csütörtöki híradójában nyolc politikus szerepelt, mind fideszes.

Egy hónappal ezelőtt néztünk bele alaposabban a debreceni önkormányzati televízió híradójába, most sem láttunk mást, mint akkor.

Szikár tények következnek.

Napszemle címmel – szombat kivételével – minden nap híradót ad a debreceni városi televízió, így történt ez április 22-én, csütörtökön is. Nyolc videós anyagból állt a műsor, kettő sporttal foglalkozott, a többi hatból ötben szerepelt politikus: összesen nyolcan és mind kormánypártiak.

A híradó első anyagában – ami a terasznyitási lehetőségekre koncentrálva a koronavírus-járvány kapcsán adott összefoglalót – látható volt és megszólalt Papp László debreceni polgármester (Fidesz), illetve Gulyás Gergely miniszter (Fidesz).

A másodikban (Újabb nemzetközi gazdasági elismerést kapott Debrecen) Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) és Barcsa Lajos alpolgármester (Fidesz) kapott képet és hangot.

A harmadikban (A környezettudatosság jegyében újítaná meg a városvezetés a teljes Nagyerdei Kultúrparkot) ismét megszólalt Papp László polgármester (Fidesz), aki állatokat is etetett.


Papp László
Papp László halat dob a magasba
Facebook

A negyedikben (Darázsgarázzsal és faültetéssel ünnepelték a Föld napját Debrecenben) Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) került ismét mikrofonvégre, hallhattuk és láthattuk még Pósán László országgyűlési képviselőt (Fidesz) és Balázs Ákos alpolgármestert (Fidesz) is.

Az ötödikben (Egyre több gyermek születik, így nagy szükség van a bölcsődére Bocskaikertben) Tasó László országgyűlési képviselő (Fidesz) és Szőllős Sándor, Bocskaikert polgármestere (Fidesz) nyilatkozott.

A hatodik arról szólt, hogy „tánccal igyekeztek boldogságot mutatni” a közlekedési vállalat dolgozói a Petőfi téren – egyedül ebben nem szerepelt politikus.

Ha hozzá szeretne szólni, megteheti a Debreciner közösségi oldalán. Várjuk véleményét!

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...