BEZÁR

Közösségi média

Kik lesznek a jelöltek jövőre? – Három éve választottunk legutóbb országgyűlési képviselőket

Hajdú-Biharban minden egyéni választókerületben a Fidesz jelöltje nyert 2018-ban. Közülük a legkisebb arányban Kósa Lajos, a legnagyobban pedig Tasó László.


Debreciner - egy százalék

debreciner.hu

2018. április 8-án volt a legutóbbi országgyűlési választás, ami ismét elsöprő fideszes győzelmet eredményezett országosan és Debrecenben, Hajdú-Biharban is.


Országgyűlés

parlament.hu

Egy év múlva ismét az urnák elé járulhatunk, ám egyelőre azt még nem tudhatjuk, hogy kikre adhatjuk le voksainkat 2022-ben. Hírlik, hogy Orbán Viktor változtatni fog a hajdú-bihari kormánypárti kínálaton, a jelenlegi hat képviselő közül kettőt vagy hármat lecserél. A hatpárti ellenzéki együttműködés közös jelöltjeit egy nyár végi vagy ősz eleji előválasztáson fogják eldönteni az ebbe beleszólni kívánó választópolgárok. Rajtuk kívül jelölteket fog állítani a megyében az ISZOMM és a Mi Hazánk. További szereplőkről egyelőre még nincs tudomásunk.

A 2018-AS EREDMÉNYEK HAJDÚ-BIHARBAN

Egyes választókerület:


Országgyűlés

valasztas.hu

Kettes választókerület:


Országgyűlés

valasztas.hu

Hármas választókerület:


Országgyűlés

valasztas.hu

Négyes választókerület:


Országgyűlés

valasztas.hu

Ötös választókerület:


Országgyűlés

valasztas.hu

Hatos választókerület:


Országgyűlés

valasztas.hu

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...