BEZÁR

Közösségi média

Beindította az ingyenes lapokban terjesztett kormánypropagandát a Mediaworks – Magyar Narancs Online

Megkezdte a Fideszhez közelálló, bulvárba csomagolt propagandalapok országos terjesztését az ellenzéki vezetésű városokban a Mediaworks.

Magyar Narancs Online

narancs.hu

A hét második felében a Mediaworks Szombathelytől Miskolcig több százezer példányban juttatja el a City7 nevű lapcsaládot az ellenzéki irányítás alá került vidéki városok lakóinak. A Narancs.hu olvasóinak jelzése szerint Szekszárdon, Pécsett és Miskolcon már csütörtökön megjelentek a propagandaújság első példányai – írja a Narncs.hu.

A Narancs.hu írta meg még februárban, hogy az ingyenes színes lap Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Szegeden, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Nagykanizsán kerül a postaládákba. Újdonság viszont, hogy lesz egy fővárosi mutációja is a Józsefvárosban. A Mediaworks Zrt. azokra a nagyvárosokra koncentrál, ahol Fidesz veszített a 2019-es önkormányzati választáson. A Narancs.hu úgy tudja, Szekszárdon a városvezetés annyira elégedett a lap tartalmával, hogy az eddig 30 éven át hetente megjelenő önkormányzati lapot havilappá fokozta le.

További részletek a Narancs.hu cikkében olvashatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...