BEZÁR

Közösségi média

Már beoltották a Debreceni Egyetem kancelláriájának dolgozóit?

Az intézmény nem válaszolt a kérdéseinkre, ezért az olvasóink segítségét kérjük.


Debreceni Egyetem – 2021. január
Debreceni Egyetem – 2021. január
Koppányi Szabolcs

Február 8-án jutott el hozzánk egy információ, miszerint a Debreceni Egyetem kancelláriájának dolgozói megkapták a koronavírus elleni védőoltást. Forrásunk arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az oktatók közül a lépést sokan sérelmezték, ugyanis a személyes jelenlét mellett zajló képzéseket – ilyen van például a Gyógyszerésztudományi karon – tartó oktatók még nem jutottak vakcinához.
Utóbbi nem is számít meglepetésnek: a 444 által még február elején nyilvánosságra hozott oltási tervben nem képeznek önálló csoportot a felsőoktatásban dolgozók, jelenleg pedig a 60 évnél idősebbek, valamint a krónikus betegségben szenvedők oltása zajlik a kormányzati tájékoztatás szerint. A terv alapján azonban az is kérdéses, hogy a kancellária dolgozóit milyen koncepció alapján sorolhatták előre, amennyiben tényleg megtörtént a beoltásuk.

Az üggyel kapcsolatos kérdéseinket még február 8-án elküldtük a Debreceni Egyetem sajtóirodájának, de azóta sem reagáltak, nem cáfolták, de nem is erősítették meg az értesülésünket.

A tisztánlátás érdekében olvasóinkhoz fordulunk. Kérjük, hogy akinek bármilyen információja van a témával kapcsolatban, az küldje el nekünk a szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu címre! Informátoraink kérésére az inkognitójukat tiszteletben tartjuk, megőrizzük.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...