BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Széles Diánára cserélik Pósán Lászlót?

Debrecen négy alpolgármesterének egyike mostanság jelent meg a Facebookon.

Széles Diána a napokban ünnepelte a negyvenedik születésnapját, 2005-ben kezdődött politikai pályafutása azzal, hogy Kósa Lajos akkori polgármester és országgyűlési képviselő politikai munkatársa lett. 2006-tól fideszes önkormányzati képviselő Debrecenben, 2010-ben már pártja önkormányzati frakciójának vezetőjévé tették, 2014-től pedig alpolgármester.

Korábban pusztán az Instagramon szerepelt, tavaly novembertől, alig több mint 2 hónapja azonban már a Facebookon van politikusi oldala, ahol eddig 1264 követőre talált, s van már fotója gyerekkel és kutyával is.


Széles Diána

Facebook

Fidesz-közeli debreceni vállalkozói körökből származó „jólértesült” hírkeltés szerint az alpolgármesternek ez az új aktivitás azzal magyarázható, hogy a kormánypárt a 2022-es országgyűlési választásokon Széles Diánát indítja Pósán László helyett, aki kárpótlásul a hamarosan alapítványosítandó Debreceni Egyetem valamelyik vezetői pozíciójában és/vagy az egyetemet az államtól átvevő alapítvány kuratóriumában kap majd szerepet. Ezeket a „személyzeti információkat” hivatalosan eddig senki meg nem erősítette.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...