BEZÁR

Közösségi média

Kósa Lajos hazaárulózott először az új évben

A debreceni, hajdú-bihari kötődésű, jelentősebbnek mondható politikusok közül ő szólt így elsőként nyilvánosan 2021-ben.

Az ellenfelek egymás általi lehazaárulózása nem új fordulat az egyébként egyre durvuló és egyre sekélyesedő honi belpolitikai kommunikációban sem a főállású, közpénzből fizetett pártpolitikusok körében, sem az ilyen-olyan pártérdekeket szolgáló médiasegédmunkások szókincsében, ahogy intenzíven jelen van a közösségi hálón aktívkodó kormánypárti és ellenzéki talpasok kommentjeiben is.

Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő idei első itteni megszólalásaként 2021. január 8-án töltött fel politikusi Facebook-oldalára egy két és fél perces videót, ami a háttér tanúsága szerint a Nagyerdei Stadion egyik páholyában készült. A videó megszületésének apropója és más körülményei ismeretlenek.

A videó kísérőszövege szerint: „A baloldal az adóemelés pártján áll, mi pedig az adócsökkentés pártja vagyunk. A Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéki összefogásról fogalmaztam meg néhány gondolatot.”

A „baloldali ellenzék mindegyik pártjáról” Kósa Lajos többek között ezeket mondta:
„Hazafiságról beszélnek a programjukban. Ők, akik lényegében hazaárulók. (…) Hazafiság, Magyarország, magyar nemzet – ezek a szavak ismeretlenek előttük, nem ismerik a tartalmukat.”

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...