BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Kihagyták a debreceni polgármestert

Papp László sem a híranyagban, sem a képaláírásban nem szerepel.

Az állami hírügynökség ezt a fotót adta ki ma délelőtt ezzel a szöveggel:


Orbán Viktor, Kósa Lajos, Papp László

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Budapest, 2020. december 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) vezetőségével tárgyal a gazdasági akcióterv új elemeinek előkészítését célzó konzultációsorozat keretében Budapesten, a Karmelita kolostorban 2020. december 19-én. A megbeszélésen Szita Károly, az MJVSZ elnöke, Kaposvár polgármestere (j3), Péterffy Attila társelnök, Pécs polgármestere (j4), Szalay Ferenc ügyvezető alelnök, Szolnok polgármestere (j5), Kósa Lajos tiszteletbeli elnök (j2), valamint a kormány részéről Gulyás Gergely, a Miniszterelnöksé(get (b3) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b) vett részt. A tanácskozáson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól és a válságkezelés lehetőségeiről, eszközeiről volt szó.

Az állami hírügynökség ezt a közleményt adta ki ma délelőtt:

Koronavírus – A megyei jogú városok képviselőivel tárgyalt Orbán Viktor


Budapest, 2020. december 19., szombat (MTI) – Orbán Viktor miniszterelnök a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) vezetőségével tárgyalt szombat délelőtt a Karmelita kolostorban a gazdasági akcióterv új elemeinek előkészítését célzó konzultációsorozat keretében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.


Közlése szerint a megbeszélésen Szita Károly, az MJVSZ elnöke, Kaposvár polgármestere, Péterffy Attila társelnök, Pécs polgármestere, Szalay Ferenc ügyvezető alelnök, Szolnok polgármestere, Kósa Lajos tiszteletbeli elnök, valamint a kormány részéről Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter vett részt.

A tanácskozáson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól és a válságkezelés lehetőségeiről, eszközeiről volt szó – mondta Havasi Bertalan.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy szombaton jelentik be a gazdasági akcióterv újabb lépéseit.

A debreceniek felismerhetik, hogy a kép jobb szélén Papp László polgármester látható, de az ő jelenlétét nem tartotta fontosnak megemlíteni a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...