BEZÁR

Közösségi média

Látszik végre a debreceni karácsonyfa! – Kérésünk meghallgatásra talált: elfordították a webkamerát!

A Debreciner szerkesztősége örvend, hogy hozzájárulhatott az ünnep – mindenki által látható – fényéhez!


advent - karácsony - főtér
Sikerült! Köszönjük!
idokep.hu

November 18-án Tolják arrébb a debreceni városi karácsonyfa helyét! címmel jelentettük meg olvasónk levelét, aki a mindenki karácsonyfája talapzatának kihelyezésekor már jelezte, nem lesz ott jó helyen, mert nem mutatja majd a feldíszített fát a főtéri webkamera. De nem történt semmi…


Debrecen főtér

idokep.hu

November 20-án Már áll a debreceni mindenki karácsonyfája! Jó helyen? számoltunk be képgalériás tudósításunkban a hatalmas fenyő megérkezéséről és felállításáról. Beszámolónk végére ezt írtuk: „A fa már áll. Most már csak annyit lehetne – kellene – tenni, hogy a webkamerát fordítják el néhány centiméterrel, hogy a távolról idetekintőknek is folyamatosan láthatóvá váljon a debreceni mindenki karácsonyfája. Talán – legalább ezt a javaslatot – megfontolják a városmarketingesek és a városvezetők.”


Megérkezett a mindenki karácsonyfája Debrecenben – 2020. november 20.

Lia

Ma november 24. van, s örömmel láttuk, hogy 13 óra 13 perckor igazítottak a főtéri webkamerán, s már látható teljes egészében a debreceni mindenki karácsonyfája.

A Debreciner köszöni a kérés meghallgatását mindazon olvasói nevében, akik ideiglenesen vagy hosszabb időre elszakadtak városuktól, vagy itt élnek ugyan, de nem tudnak eljutni a főtérig, s csak az interneten keresztül láthatják az adventi és karácsonyi fényeket!

Legyen békés az ünnep!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...