BEZÁR

Közösségi média

A Jelen Debrecenben – bemutatkozik Magyarország legújabb hetilapja

Május végén indultak nagy bátorságról bizonyságot téve, hiszen új és nem kormánypárti újságot indítani a mai Magyarországon nem egyszerű vállalás. November 5-én, csütörtökön este közönségtalálkozóra és pódiumbeszélgetésre várja a debrecenieket Lakner Zoltán, Ónody-Molnár Dóra és Tóth Ákos.


Jelen
Lakner Zoltán, Ónody-Molnár Dóra és Tóth Ákos

Így mutatkozik be a szerkesztőség a közösségi hálón:

A Jelen Magyarország legújabb független hetilapja, ami friss, modern újságírói eszközökkel közelíti meg az ország legégetőbb problémáit. Valódi magyarázatokkal szolgálunk a világ és Magyarország történéseire, feltárjuk az események hátterét, hogy elhelyezhessük azokat egy szélesebb perspektívában.


Munkatársaink eltérő irányból érkeztek, mindenkinek megvan a maga tapasztalata a világról, a hazai közéletről, s mindannyian képviselnek egy-egy darabot a hazai szabad sajtó hagyományai közül. Több nemzedék tagjai dolgoznak együtt, s abban bízunk, olvasóink összetétele ugyanennyire sokszínű lesz majd.


Jelen

November 5-én, csütörtökön 17:30 órától a Malterben (Baross utca 16.) vár minden debrecenit, aki érdeklődik a munkájuk iránt, aki kíváncsi a független sajtó helyzetére, aki kérdezne tőlük: Lakner Zoltán főszerkesztő, Tóth Ákos főmunkatárs és Ónody-Molnár Dóra újságíró – mindannyian ismertek a közélet iránt érdeklődő médiafogyasztók körében.
A beszélgetés moderátora Porcsin Zsolt, a Debreciner szerkesztőségének vezetője.
A rendezvény nyilvános és ingyenes, a koronaszabályok betartása kötelező.

Egy kedvcsináló videó a szegedi találkozójukról:

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...