BEZÁR

Közösségi média

Koronavírus: 40 aktív fertőzött Hajdúböszörményben, diákok és pedagógusok karanténban

Néhány napja már megfigyelés alá helyezték a Bocskai István Gimnázium egyik osztályát és a fertőzött tanulóval érintkező tanárokat.


Hajdúböszörmény

Horváth Tamás

A város hivatalos mobilapplikációján keresztül jelentette be október 13-án Hajdúböszörmény önkormányzata, hogy az információjuk szerint jelenleg 40 aktív koronavírus-fertőzött van a városban. Emellett arról is beszámoltak, hogy egy középiskolai osztály, továbbá két általános iskolai osztály diákjai és pedagógusai is karantén alatt vannak. „Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmet, hogy kötelező a maszk használata az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a bevásárlóközpontok területén, az egészségügyi és szociális intézményekben, valamint ügyfélfogadási irodákban is, illetve a zárt terekben” – közölte az önkormányzat.


koronavírus - 2020. október 13.
2020. október 13.
koronavirus.gov.hu

A Bocskai diákjait és pedagógusait korábban megfigyelés alá helyezték

Ahogy arról a Debreciner is beszámolt, október 9-én Hajdúböszörmény vezetése arról tájékoztatta a lakosságot, hogy a Bocskai István Gimnázium egyik osztályát, továbbá annak koronavírusos tanulójával kapcsolatba kerülő pedagógusokat egy hétvégére hatósági megfigyelés alá helyezték. „Bízunk abban, hogy hétfőn mindenki jöhet iskolába!” – írták akkor közleményükben.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...