BEZÁR

Közösségi média

Elmarad Az öreg hölgy látogatásának bemutatója a debreceni Csokonai Színházban

Megszakítják a próbafolyamatokat is.

Csokonai Színház - Az öreg hölgy látogatása

A Csokonai Színház a honlapján megjelent rendkívüli közleményben adott tájékoztatást arról, hogy a társulat minden elővigyázatossága ellenére Az öreg hölgy látogatása 2020. szeptember 11-re meghirdetett bemutatója elmarad. Indoklásként a színház arról ír, hogy a szeptember 5-i Bánk bán-premier egyik közreműködőjének PCR tesztje szeptember 10-én pozitív lett, amiről az érintett haladéktalanul tájékoztatta a Csokonai Színház vezetését. Mivel a két produkció stábja mind műszaki, mind művészeti területen több ponton egyezik, így a Csokonai Színház a járványügyi hatóságok iránymutatásával összhangban Az öreg hölgy látogatása hétvégi előadásainak lemondása, illetve a próbafolyamatok megszakítása mellett döntött.

A Csokonai Színház nézői türelmét kéri: a járványügyi hatóságok részletes tájékoztatását követően azonnal jelezni fogják a színházi műsor változását, illetve az elmaradt előadások pótlását.

Mint a közlemény zárásában olvasható: a debreceni színház odaadóan készült Az öreg hölgy látogatása előadásokra, amelyek az utolsók lettek volna a felújítás előtt álló történelmi épületben. A társulat egészségének védelme érdekében azonban az eredetileg 2020 márciusára tervezett bemutató újabb elhalasztása mellett döntött a teátrum vezetése.

MÉG NINCS VÉGE!
Itt olvashatók a Debreciner cikkei a koronavírus-járvány helyi aktualitásairól.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...