BEZÁR

Közösségi média

Légy te is tűzoltó! – invitálás Hajdú-Biharban

Segíteni akarsz bajba jutott embertársaidon? Bátor és elhivatott vagy? Akkor nálunk a helyed! – így hívják soraikba a tűzoltók a hivatásuk iránt érdeklődőket.


tűzoltó

hajdu.katasztrofavedelem.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltói és gépjárművezetői beosztások betöltésére a Debreceni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, a Püspökladányi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, a Berettyóújfalui Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a Hajdúnánási Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Őrs állományába.

Feltételek:
– betöltött 18. életév,
– középfokú végzettség,
– büntetlen előélet,
– magyar állampolgárság,
– állandó belföldi lakóhely,
– egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasság,
– kifogástalan életvitel,
– alapvető jogok törvény szerinti korlátozásának elfogadása. (Ez utóbbit nem részletezik.)

Előnyt jelent:
• rendvédelmi, honvédelmi tapasztalat,
• „C” típusú gépjárművezetői engedély.

A feltételeknek megfelelő jelentkezővel felnőttképzési szerződést kötnek a 2020 szeptemberében kezdődő 5 hónapos, bentlakásos tűzoltóképző tanfolyam elvégzésére.
A tanfolyamot sikeresen elvégzőket Hajdú-Bihar megyében működő tűzoltó-parancsnokságokhoz, katasztrófavédelmi őrsökhöz nevezik ki, ahol gépjárművezetői és beosztott tűzoltói (tűzoltással, műszaki mentéssel kapcsolatos) feladatokat fognak ellátni.

Önéletrajzot, elérhetőséget, kérdéseeket 2020. május 8-ig a hajdu_PONT_human_KUKAC_katved_PONT_gov_PONT_hu email címre várják!

További részletek itt találhatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...