BEZÁR

Közösségi média

Attila az áldozat, ma este gyertyagyújtás lesz az emlékére

Talán nincs is olyan debreceni, aki nem ismerte Attilát, aki ne látta volna számtalanszor az egyik Piac utcai lépcsőn görnyedő alakját, bólogatását. Ma meghalt. Elütötték a zebrán.


gyertya

A rendőrség közleményéből tudjuk, hogy „Debrecenben, a Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében november 14-én 4 óra 30 perc körül halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy gyalogos férfi kelt át a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsi elütötte, majd elhajtott a helyszínről. A balesetben a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.”

A Debrecen Bike Maffia (DBM) gyertyagyújtást kezdeményezett Attiláért ma 18 órára.

„Kedves Mind! Bizonyára többen hallottátok a tragikus hírt mindenki Attilájáról. Gyújtsunk ma érte gyertyát 6 órakor a Piac utca 23. előtt, ott, ahol mindannyian megszoktuk jelenlétét. Nyugodj békében! Hiányozni fogsz!”

A Debreciner Facebook-oldalán több olvasónk jelezte hozzászólásában, hogy kezdeményezik, Attilát tekintse saját halottjának a város, temetéséről Debrecen önkormányzata gondoskodjon.

Attila ma esti búcsúztatásáról szóló tudósításunk és képgalériánk itt található.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...