BEZÁR

Közösségi média

REGGELI FELES

A pirosodásmentes kismama

Biztosan mindannyian jártatok már úgy, hogy valaki csak bejött a fülkébe, leült, és azzal a lendülettel el is indította az Életem története című lemezt.

Ti persze erre egyáltalán nem voltatok kíváncsiak, hiszen csendes magányotokban csak kibámulni akartatok a retkes MÁV-os ablakon, bele a semmibe. És épp ezért kedvetek sem volt szólni a másiknak, hogy fejezze be az elbeszélést, sőt igazán el se kezdje. Szóval van ez így. Na, én is így jártam. Azért nem állítottam le, mert mindössze két megállót zötykölődtünk közös fülkében, gondoltam, annyit kibírok, fogcsikorgatva, de menni fog.


kismama - terhes - vonat

Gyorsan mentegetőzve elregélte, hogy azért nincs jegye, mert sietett nagyon, a síneken keresztül futott, hogy elérje a vonatot. Ez egy kicsit sántának bizonyult, mert egyrészt nem lihegett, ki se pirosodott, másfelől akkora pocakja volt, mint aki bármelyik pillanatban megszülhet. De ki tudja, lehet, csak pirosodásmentes sportos kismama volt.

Ezek után gyorsan jogot formált arra a kérdésre, hogy engem vár-e gyerek otthon. Mikor teljesen póker arccal azt feleltem: nem vár, és nem is akarok, ledöbbent. Nem hitte el, hogy ilyen van. Pedig de. Elkezdte simogatni a pocakját és szomorúan hebegte, hogy hát igazság szerint ő sem akarta ezt a gyereket, és bármilyen csúnyán is hangzik, de örökbe fogja adni. Mert még fiatal, és nem most akarta. Meg amúgy is, szakítottak a párjával nyolc év után, mivel megcsalta, sőt ezen rajta is kapta a csalafintát. De azért mindennap megnézi a Facebookon a srácot, aki azóta az új nővel pózol. Ezért persze minden este álomba sírja magát, hiszen ő volt neki az első, mindenben, és még mindig szerelmes belé. De a gyerekről hallani se akar. Azt mondja, tegye, ahova akarja.

A munkáltatója is kirúgta, amikor megtudta, hogy terhes. Egyébként magát a terhességet is sokára vette észre, mivel a szakítást követően sokat evett, és azt hitte, csak meghízott.

Kislány lesz, és majd a nénje fogadja örökbe, így legalább láthatja.

De első gyerek, első szülés, és retteg tőle, mert fájni fog, és ő ezt nem akarja. Ja, mondta már, hogy amúgy veszélyeztetett terhes, elvileg csak 2 hete van már szülésig, és akár itt, helyben, a vonaton is megszülhetne? Az orvos rosszul is lenne, ha tudná, hogy vonatozik.

Értett ez a lány a drámai sztori befejezéshez, hiszen ezek után fel is pattant, majd elköszönt, hogy hát ő itt most akkor leszáll, és minden jót. Még most is azon gondolkodom, füllentett-e itt-ott, vagy ez tényleg így történt meg vele.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...