BEZÁR

Közösségi média

Több mint 24 órája nincs áram Tiszacsege jelentős részén – FRISS INFORMÁCIÓK!

Az E.ON munkatársai folyamatosan dolgoznak, 20 óra után arról kaptunk tájékoztatást, hogy jelenleg már csak(!) 550 háztartás van áram nélkül, az éjszaka folyamán várhatóan őket is visszakapcsolják.

Tiszacsegei forrásainktól úgy értesültünk, hogy a város több pontján már vasárnap délután óta nincs áramszolgáltatás a korábbi vihar miatt. Információink szerint az áramszünet érinti a Kismajor városrész mellett a Tisza-parti üdülőövezetet, de a probléma más településrészeken is fennállhat. A Fő utcán élő forrásunknál van szolgáltatás, de ő is úgy tudja, hogy a kivételek közé tartoznak: „szinte sehol sincs, mi szerencsések vagyunk” – tájékoztatta kollégánkat.


Tiszacsege - vihar
A fotó tegnap délután készült a halászcsárdához közel – Úgy tudjuk, ott a legnagyobb a kár a vezetékekben
SM

Az áramszünetet okozó hiba (hibák?) kijavításának időpontjára vonatkozóan forrásaink eltérő válaszokat kaptak az E.ON munkatársaitól. Van, aki úgy tudja, hogy 19 órára már visszajöhet az áram, más forrásunknak ellenben azt mondták, hogy 22 óra előtt ne számítson rá. Sőt többen úgy tudják, hogy a Tisza partjánál akár 3 napig is tarthatnak a munkálatok, mert egy nagyobb villanyoszlopot döntött ki a vihar. Az egy helyi lakos az esti órákban azt írta szerkesztőségünknek, hogy a halászcsárdához most vittek egy nagy aggregátort, mert lehetséges, hogy ott csak szerdán lesz áram.

Az E.ON sajtóosztálya arról tájékoztatta a Debrecinert, hogy több mint 1400 háztartás van jelenleg is áram nélkül Tiszacsegén vasárnap 16 óra óta. A vihar oszloptörést és vezetékszakadást is okozott, az E.ON munkatársai folyamatosan dolgoznak a károk helyreállításán. Mivel új oszlopok felállítására is szükség van, ezért nem tudnak semmilyen konkrét időpontot mondani az áramszolgáltatás újraindulásával kapcsolatban. Az E.ON elnézést kér a lakosok korábbi, esetleges téves tájékoztatásáért, valamint az érintettek türelmét kéri.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...