BEZÁR

Közösségi média

Koronavírus: kapjanak-e tájékoztatást a debreceniek? – SZAVAZÁS

Csúcsot döntött mára az igazoltan megfertőződöttek számának növekedése Hajdú-Bihar megyében is. A hivatalos országos adatokat minden reggel nyilvánosságra hozzák a kormány koronavírus-oldalán. Innen ismerhetők a budapesti aktuális információk is. A debrecenieknek nem jár ilyen tájékoztatást, ahogy az ország más településének sem.

A kormányzati tájékoztatóoldalról naponta frissített információkból megtudhatjuk, hogy az országban hány fertőzöttet azonosítottak, hány beteg van lélegeztetőgépeken, hányan haltak meg. Egy térképen azt is mutatják, hogy melyik megyében mennyi a fertőzöttek száma az adatok rögzítésének tavaszi kezdete óta, ezt a fővárosra vonatkozóan is figyelemmel kísérhetjük.


koronavírus - 2020. szeptember 18.
2020. szeptember 18.
koronavirus.gov.hu

Debrecen – amit választott vezetői és egyéb kormánypárti politikusok rendszerese neveznek Magyarország más(od)ik fővárosának – helyzetéről, az itteni megbetegedettek és kezeltek számáról nem adnak információkat, nem hozzák azokat automatikusan nyilvánosságra minden nap, ahogy azt az országos adatokkal megteszik.

A Debreciner kíváncsi olvasói véleményére. Kérjük, szavazzon!

MÉG NINCS VÉGE!
Itt olvashatók a Debreciner cikkei a koronavírus-járvány helyi aktualitásairól.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...