BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Hihetetlen, de Szabó Magdát ismét eltorlaszolták

Újra disznóság történik Debrecen főterén.

Nincs három hónapja, hogy arról írtunk: az adventinek mondott debreceni vásár részeként egy italozó helyiséget – konkrétan kocsmát – telepítettek Debrecen világhírű szülöttje, Szabó Magda író szobra elé. Nem először történt meg, de abban bíztunk, hogy utoljára.

Tévedtünk.


MANGALICA FESZTIVÁL

SM

Most éppen mangalicafeszivál van a Nagytemplom előtti téren, Szabó Magdánál fontosabb volt most is a városvezetésnek, hogy egy-két bódéval többet lehessen elhelyezni a díszkőzsírozó eseményen.


MANGALICA FESZTIVÁL

SM

Nem mellesleg Debrecenben január elseje óta dolgozik kifejezetten kulturális ügyekkel megbízott alpolgármester: Puskás István, akinek a közösségi oldalán ez szerepel nagy betűkkel mottóként: DEBRECEN AZ IRODALOM OTTHONA, DEBRECENBEN OTTHONUNK AZ IRODALOM.

Többen szóvá tették már, hogy nem egészen világos, mit is akar üzenni Puskás István debreceni kulturális alpolgármester. Talán ha az IRODALOM szót kicserélnénk… DEBRECEN A SZALONNA OTTHONA, DEBRECENBEN OTTHONUNK A SZALONNA.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...