BEZÁR

Közösségi média

Ablakos fenyő – Sajátos gallyazást figyelt meg olvasónk Polgáron

Az Opus Titász a jelzésünkre felvette a kapcsolatot az önkormányzattal és az ingatlan tulajdonosával, újragallyazzák a fát.

Polgár - felsővezeték, fa
Polgár, Rákóczi utca
Olvasónk küldte

Olvasónk küldte el a Debreciner szerkesztőségének azt a Polgáron, a Rákóczi utcán készült fotót, amelyen egy szokatlan módon gallyazott fenyő látható. Az áramvezetéket a fa körbenőtte, a munkálatokat végző személy pedig oly módon szabadította azt ki, hogy egy hasáb alakú lyukat vágott a fenyőbe.

Polgár - felsővezeték, fa

Olvasónk küldte

Az esetet jeleztük az Opus Titász Zrt.-nek, akiktől arról érdeklődtünk, miért választották ezt a meglepő megoldást. A társaság ma, augusztus 22-én arról tájékoztatott minket, hogy egy általuk megbízott alvállalkozó végezte a munkát, az áramszolgáltató szerint nem megfelelő módon.

„Társaságunk szakemberei már felvették a kapcsolatot az önkormányzattal, valamint az ingatlan tulajdonosával, hogy egyeztessenek a gallyazás mértékéről, és így mindenki számára – mind az önkormányzat, mind az ingatlan tulajdonosa számára – megfelelő és mindenki által elfogadott megoldás szülessen” – közölték.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...